Lähihoitaja ikäihmisten pariin palvelutalotiimiin

Kokoaikainen

Vihti

Haku päättyy 23.1.2022

Haemme nyt Vihdin Nummelan sydämeen palvelutalotyöskentelystä kiinnostunutta lähihoitajaa! Tässä asiakaskohteessamme on tarjolla sekä vakituinen paikka että sijaisuus, jonka pituus voidaan sumplia sopivaksi juuri sinulle (esim. 4-9kk). Saat lisäksi vaikuttaa työtunteihisi ja osa-aikaisesti työskentely on myös mahdollista.

Työn ja kohteen kuvaus:

Asiakaskohteemme on Nummelan keskustassa toimiva säätiö, jolle kuuluu muutama noin 30-paikkainen palvelutalo samassa osoitteessa. Palvelutaloissa asuu ikäihmisiä sekä vammaisia henkilöitä, joiden kodikasta ja omannäköistä arkea säätiön sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset tukevat päivittäisessä työssään. Lähihoitajan työ on kohteessa sopimuksen mukaan joko 3- tai 2-vuorotyötä arkisin sekä viikonloppuisin. Työtuntien määrästä voidaan sopia erikseen ja voitkin tehdä joko osa-aikaista tai täysituntista työtä.

Lähihoitaja työskentelee yhdessä muun hoitotiimin kanssa ja päivittäiseen työhön kuuluu mm. lääkehoitoa, perushoidollisia tehtäviä kuten hygieniahuollossa avustamista, hoidon tarpeen arviointia, viriketoiminnan suunnittelua ja toteutusta, kirjauksia sekä omaisyhteistyötä. Työssä voi hyödyntää omaa tarkempaa osaamistaan ja tarkemmista työnkuvista voidaan sopia henkilökohtaisesti työllistymisen yhteydessä. Kohteessa kaikilla hoitajilla on suoritettuna Aino-lääkelupakoulutus ja myös sinä pääset työllistyessäsi suorittamaan kyseisen luvan!

Toivomme:

Sinulla tulisi olla lähihoitajan koulutus tai vähintään 2/3-osaa eli 120 osp opinnoista suoritettuna. Myös sairaanhoitaja-opiskelijat (väh. 60 op suorittaneet) otetaan haussa huomioon sijaisuutta koskien! Aiempi työskentely palvelutaloympäristössä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei kuitenkaan pakollista. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mahtavan työyhteisön tuen. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsuhteesi kestoon, aloituspäivämäärään sekä työtuntien määrään. Lisäksi pääset suunnittelemaan tarkempaa työnkuvaasi. Saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Kohteessa pääset suorittamaan Aino-lääkeluvan ja kehittämään osaamistasi monipuolisten työtehtävien parissa. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen, sillä työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta. Voitkin esittää meille palkkatoiveen hakemuksesi yhteydessä! MediPowerin HR-tiimi on lisäksi tukenasi koko työsuhteesi ajan ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä helposti vaikka WhatsAppin kautta.

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen ellen.book@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa esimerkiksi viestin minulle WhatsAppiin 044 716 4779, jossa kerrot itsestäsi ja toiveistasi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä! Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Lisätietoja:

HR-konsultti Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Pikahaku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.