Lähihoitaja Hämeenlinnaan

Kokoaikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 26.10.2021

Oletko positiivisen asenteen omaava ja työhön tarttuva hoitoalan ammattilainen? Haluaisitko päästä omalta osaltasi tarjoamaan parasta mahdollista tukea ja apua sitä tarvitseville? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin lueppa loppuun asti. Saattaa olla, että löydät itsesi kohta uudesta työpaikasta!

Etsimme nyt lähihoitajia tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijoita työskentelemään vammaistyöhön Hämeenlinnaan. Voit omien toiveidesi mukaan napata tästä vakituisen työn tai määräaikaisen sijaisuuden.

Työnkuvaus:

Kohde tarjoaa tehostettua palveluasumista 15 kehitysvammaiselle henkilöille. Tässä kohteessa työtehtävät ovat monipuolisia ja pääsetkin haastamaan itseäsi jatkuvasti. Asukkaiden omannäköinen ja virikkeellinen arki on ehdottoman tärkeää, joten pääsetkin kehittelemään erilaisia arjen aktiviteettejä. Kyseessä on 2-vuorotyö. 

Tarjoamme:

Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen sekä mukavan ja osaavan tiimin ympärillesi. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja tuoda omia toimintatapojasi esiin. Tässä kohteessa työntekijöitä arvostetaan ja tehtävässä kokonaispalkkaus muodostuu yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesta palkasta sekä yksikkökohtaisesta saatavuuslisästä/ tehtäväkohtaisesta lisästä. 

Toivomme:

Toivomme, että olet lähihoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Kuitenkin myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan huomioon. Kokemus vammaispalveluiden parissa työskentelystä on etu. Kokemus apuvälineiden käytöstä ja vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien osaaminen auttaa sinua työtehtävien hoitamisessa. Mikäli sinulta löytyy tutkinnon lisäksi myös voimassa olevat lääkeluvat, EA-kortti tai hygieniapassi, niin ne ovat plussaa, mutta eivät ehdoton edellytys! Lääkeluvat on mahdollista suorittaa myös kohteessa. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.