fbpx

Lähihoitaja autismi- & kehitysvammatyöhön, Mikkeli

Kokoaikainen

Mikkeli

Haku päättyy 27.9.2021

Haluaisitko työskennellä kodinomaisessa, lämminhenkisessä työpaikassa omaa ammattiosaamistasi kasvattaen? Haemme nyt Mikkeliin kahteen eri kehitysvammaisten palvelukotiin Siekkilän ja Tupalan kaupunginosiin lähihoitajaa/ohjaajaa. Työsuhde alkaa n. 6kk määräaikaisuudella, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Saat päättää, kummassa sijainnissa työskentelet. 

Työn ja kohteiden kuvaus:

Työkohteet ovat Mikkelin Siekkilässä ja Tupalassa sijaitsevat 15-paikkaiset kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille suunnatut palveluasumiskodit. Asiakkaat ovat aikuisia, joista useilla on käytössä erilaisia apuvälineitä kommunikoimiseen. Ympärivuorokautisen palveluasumisen lisäksi työkohteissa järjestetään päivätoimintaa ja muita virikeaktiviteetteja. Osa asukkaista käy myös palvelukodin ulkopuolisessa päivätoiminnassa.

Lähihoitajan työ pitää sisällään ohjaustyötä, lääkehoitoa, perushoidollista työtä, asiakkaiden avustamista päivittäisissä toimissa sekä yleistä arjen sujuvuuden turvaamista ja omatoimisuuden tukemista. Työote on kuntouttava. Päivätoiminta ja yhdessä tekeminen ovat iso osa kohteiden arkea. Pääsetkin tässä työssä suunnittelemaan ja toteuttamaan halutessasi erilaisia aktiviteetteja asukkaiden arjen piristykseksi! Työn aloitus on mahdollisimman pian. Työsopimus on 3-vuorotyöhön, mutta pääset vaikuttamaan työaikoihisi.

Toivomme: 

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan koulutus, tai opinnoista vähintään 120 osp (2/3) suoritettuna. Työtehtäviin soveltuu positiivisen asenteen omaava hoitaja, jolta löytyy joko kiinnostusta vammaistyöhön tai aiempaa kokemusta vammaispuolen työstä! Lääkeluvat voit suorittaa kohteessa kuntoon, jos ne ovat vanhentuneet. 

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vammaistyön parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen, ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat aina tukenasi! Työllistyt suoraan asiakaskohteemme (kunnallinen toimija) kirjoille. Palkkaus KV-tes mukaan tai osaltaan neuvoteltavissa. Meillä MediPowerilla vastassasi on innostunut ja huolehtiva tiimi. Alkuhaastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja kummassa sijainnissa mieluummin työskentelisit, ja milloin voisit aloittaa.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.