Lähihoitaja aktiiviseen ikäihmisten hoivayksikköön

Kokoaikainen

Vantaa

Haku päättyy 23.1.2022

Haluaisitko työskennellä ikäihmisten hoivatyössä, jossa optimaalisesti suunniteltu ympäristö tukee tekemistäsi, unohtamatta mielekästä ja kodinomaista tunnelmaa. Etsimme nyt muistisairaiden kanssa työskentelystä kiinnostunutta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tai toiveen mukaan vähintään 1kk sijaisuuteen Vantaalle. Tämä hoitokoti panostaa erityisesti ikäihmisten arkiasumisen turvalliseen ja laadukkaaseen palveluun. Työn aloitus ja sijaisuuden kesto ovat joustavasti sovittavissa. 

Kohteen- ja työnkuvaus:

Tämä Vantaalla toimiva ympärivuorokautinen hoivakoti koostuu kolmesta erillisestä pienkodista, joihin 38 asukaspaikkaa jakautuvat. Yksikön palveluihin kuuluvat potilaan hyvinvointia edistävän asumisen tuen lisäksi aktiivisuutta ja osallisuutta lisäävä viriketoiminta. Lähihoitajan roolissa sinun työtehtäviisi kuuluu asukaskunnan yksilöllisten hoitosuunnitelmien toteuttamista, arjen tukemista, perushoivaa ja sosiaalisten tarpeiden huomiointia. Kyseessä on täysituntinen 2- tai 3-vuorotyö, työntekijän toiveen mukaan. 

Arvostamme:

Voit olla jo valmistunut lähihoitajan tai loppuvaiheen lähihoidon opiskelija. Työtehtävissä tulet tarvitsemaan voimassa olevia lääkelupia, jotka voit tarpeen vaatiessa suorittaa aloituksen yhteydessä. Olisi mahtavaa jos työkokemusta olisi kertynyt jo ennestään muistisairaiden kohtaamisesta, mutta tärkeintä on kuitenkin avoin ja aktiivinen asenne työntekoon, älä siis epäröi ottaa yhteyttä! Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme sinulle:

Tulevalla työnantajalla pääset osaksi moniammatillista työtiimiä, jonka kanssa jakaa arjen innostumiset ja onnistumiset. Ammatillista kehittymistäsi tuetaan ja pääsetkin rakentamaan urapolkua uuden työnantajasi johdolla. Työsuhde-etuihin tässä kohteessa kuuluu muun muassa kattava työterveyshuolto, Smartum liikunta- ja kulttuuriedut, joustava työvuorosuunnittelu sekä työpaikan erityiset vuosittaiset palkitsemismuodot. Palkkaus sopimuksen mukaan. Lisää eduista kuulet haastattelussa ja kohdeyrityksessä. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työhön. MediPowerin tiimi on tukenasi koko rekrytointiprosessin ajan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 044 7400 024. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7400 024

 

Pikahaku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.