Lähettämötyöntekijä Laitilaan

Kokoaikainen

Laitila

Haku päättyy 4.6.2023

Haemme asiakkaallemme Laitilaan lähettämötyöntekijää! 

Työnkuvaus:

Työssäsi huolehdit varaston lähetysten aikataulussa pysymisestä, lähetysten pakkaamisesta ja muovituksesta sekä sisällön oikeellisuudesta. Työ on paikoittain hektistä, joten toivomme kykyä työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä. Työ sisältää osaamisesi mukaan myös trukin käyttöä. Toivomme, että sinulla olisi aikasempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä. Etsimämme työntekijä on luonteeltaan reipas, huolellinen ja oma-aloitteinen, eikä hätkähdä nopeasti vaihtuvista tilanteista. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen varastonhallinnasta. Saat työhön kattavan perehdytyksen! 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työsuhteen. Työ on alkuun määräaikainen työsuhde WorkPowerin kautta, minkä jälkeen työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työtä tehdään kesän ajan päivävuorossa ja syksyllä kahdessa vuorossa. 

Kiinnostuitko?

Mikäli olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja haluat työskennellä monipuolisessa tehtäväkentässä, lähetä hakemuksesi meille hakulinkin kautta! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja työtehtävästä antaa HR-konsultti, Eve Uusisalo p. 040 655 2232 tai eve.uusisalo@workpower.fi 

Avainsanat: Laitila, varastotyöntekijä, lähettämötyöntekijä, varastonhallinta 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus