Laboratoriohoitaja, Kotka

Kokoaikainen

Kotka

Haku päättyy 6.2.2022

Hei, oletko vailla mielenkiintoista ja kehittävää työtä? Haemme nyt laboratoriohoitajia vakinaisiin työsuhteisiin sekä 2-8 kk sijaisuuksiin asiakkaallemme HUS Diagnostiikkakeskuksen laboratorioihin Kymenlaakson alueelle. HUS Diagnostiikkakeskuksen laboratoriot sijaitsevat Kotkan sekä Kouvolan alueilla. Tässä roolissa pääset käyttämään ammattiosaamistasi parhaalla mahdollisella tavalla sekä toteuttamaan tutkimuksellista työotetta yhdessä työtiimisi kanssa!

Työn kuvaus:

Laboratoriohoitajana pääset työskentelemään valintasi, kokemuksesi sekä kiinnostuksesi mukaan joko kliinisen mikrobiologian, kliinisen kemian tai patologian laboratoriossa. Mahdollisuutena on työskennellä myös terveysasemalaboratoriossa preanalytiikan asiantuntijana. Kliinisen mikrobiologian työkohde sopii viljelyistä sekä näytteiden tulkitsemisesta kiinnostuneelle tekijälle. Kohteessa tehdään bakteriologian perustutkimuksia ja influenssa-analytiikkaa.  Kliinisen kemian yksikössä taas arkityönkuvaasi kuuluu laaja-alaisesti hematologian, veriryhmäserologian, mikrobiologisten sekä eritenäytteiden tutkimista. Toimit polikliinisessa näytteenotossa, vuodeosastolla ja päivystyksessä. Mikäli olet kiinnostunut kohdistamaan tarkkaavaisuutesi kudos ja irtosolunäytteiden pariin – on patologian laboratorio sinulle oikea vaihtoehto. Työkaareesi voi kuulua näytteen ottaminen sekä monivaiheinen käsittely ja prosessointi kohti näytteen lopullista valmistumista. Sosiaaliselle ja asiakaspalveluhenkiselle ammattilaiselle soveltuu hyvin laboratorionhoitajan rooli terveysasemalaboratoriossa, sillä täällä pääpaino on laadukkaassa ja turvallisessa potilastyöskentelyssä. Sinusta tuleekin työn mukana monipuolinen näytteenottaja ja hallussasi on niin verinäytteenotto, sydänfilmit, sieninäytteet, gynekologian näytteet sekä verianalytiikka. Työsi on päivätyötä, kun taas muissa kohteissa työ on 2- tai 3-vuorotyötä. 

Edellytämme:

Työstä suoriutuminen edellyttää laboratoriohoitajan tutkintoa, sekä voimassa olevaa Valviran laillistusta. Laboratoriohoitajan roolissa työntekijältä odotetaan tarkkaavaista ja ammatillista työotetta sekä aiempaa kokemusta näytteenotosta. Päivystävissä yksiköissä työsi tulee olemaan kolmivuorotyötä, joten olethan valmis työskentelemään tämän mukaisesti. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat tässä työssä suureksi eduksi. HUSin työntekijöiltä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Työ HUS Diagnostiikkakeskuksen laboratorioissa tarjoaa haasteellisen ja monipuolisen työn toimivassa moniammatillisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä näytteenoton, prosessoinnin ja tulkinnan osa-alueilla taitavaksi osaajaksi. Lisäksi HUSin työntekijänä pääset nauttimaan useista työsuhde-eduista! HUSin työntekijänä sinulla on mahdollisuus saada henkilökunta-alennuksia esimerkiksi terveyttä edistävistä palveluista, useista liikuntakeskuksista, työsuhdematkalipun sekä lisäksi voit kysyä myös työsuhdeasuntoja. Työntekijät tulevat rekrytoitumaan suoraan HUSin palkkalistoille.

Laitathan hakemuksesi työhön liittyvien toiveidesi kera jo tänään, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717

aleksandra.jounila@medipower.fi

Pikahaku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.