Laatoitustaitoinen timpuri pääkaupunkiseudulle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 31.7.2024

Laatoitustaitoisia timpureita viimeistelytöihin! 

Etsimme viimeistelytöiden ja laatoitusten saloihin perehtynyttä ammattilaista. Hallitsetko laatoitukset ja viimeistelyt? Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista timpuria vaihtuviin kohteisiin pääasiassa pääkaupunkiseudun alueelle, kohteita voi olla myös laajemmin Uudellamaalla

Työnkuva:

Työtehtäviisi tulee kuulumaan laatoitukset ja viimeistelyvaiheen työt, kuten esim. ovi-, ikkuna- ja kalusteasennuksia, sekä listoituksia. Työnkuva voi myös sisältää muita tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Kohteet ovat pääasiassa saneerauskohteita mutta uudiskohteita voi myös tulla vastaan.  

Työn edellytykset:

Edellytämme sinulta vahvaa osaamista laatoituksista ja muista viimeistelyvaiheen töistä. Tämän lisäksi edellytämme seuraavat asiat:

  • Voimassa oleva työturvallisuuskortti
  • Valmiutta liikkua eri kohteisiin
  • Auton käyttömahdollisuus ja omat työkalut ovat eduksi, mutta ei välttämätöntä työn kannalta

Tarjoamme sinulle: 

  • Monipuolisia timpurin työtehtäviä
  • Palkkaus vähintään rakennusalan työehtosopimuksen, osaamisesi ja kokemuksesi mukaan: 16,24€/h – 18,91€/h
  • Turvalliset työvaatteet
  • Mukavan HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi

Hakuprosessi:

Oletko etsimämme timpuri? Laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan jo tänään! Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuajan aikana. Työt alkavat joustavasti tilanteesi ja sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: kirvesmies, timpuri, laatoittaja, rakennusala, Helsinki, Vantaa, Espoo, pääkaupunkiseutu, Uusimaa  

Ilmoitusnumero: 109486372

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus