Laatoittaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 12.6.2023

Ammattitaitoinen laatoittaja pääkaupunkiseudulle!

Löytyykö sinulla vankkaa kokemusta laatoituksista?  Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia laatoittajia pääkaupunkiseudulla sijaitseville rakennustyömaille. Työtehtäviisi tulee sisältämään mm. seinien ja lattioiden pinnoistustyöt. Kohteet ovat useimmiten asuntojen ja julkisten tilojen märkätiloja ja lattioita, joten pidämme korkeassa arvossa kokemusta tämän alueen laatoituksista! Plussaa tässä työssä on monipuolinen osaaminen myös rakennustyöntekijän tehtävistä, kuten mm. väliseinien teosta, maalauksista ja lattioiden asennuksista. Pääpaino on silti tässä työssä laatoituksissa.

Työssä menestyminen edellyttää:

Edellytämme hakijoilta pidempää työkokemusta laatoituksista sekä alan koulutus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti, oma-aloitteisuutta sekä ahkeraa otetta työntekoon. Edellytämme myös hakijoilta suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole pakollinen, mutta se katsotaan eduksi. Tämän lisäksi katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuus, sillä työmaat eivät aina sijaitse julkisen liikenteen varrella. Tehtävässä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle:

Tarjolla on monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, sekä välittävää palvelua koko työsuhteesi ajalle. Tämän lisäksi saat meiltä laadukkaat ja mukavat työvaatteet ja rakennusalan TES:in mukaista palkkaa kokemuksesi mukaan. Hymyilevä HR-tiimimme on aina tukenasi ja valmis auttamaan kaikissa kysymyksissä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi tulemaan jo tänään! Haastatteluja aletaan pitämään jo hakuaikana ja työt alkavat tilanteesi ja sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-koordinaattori Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi
Puh. 040 482 8989 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: Laatoittaja, kylpyhuoneremontit, rakennustyö, rakennusala, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Espoo, Vantaa, Uusimaa, Helsinki

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus