Laatoittaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 30.6.2022

Huomio laatoittajat! Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista laatoittajaa pääkaupunkiseudulla sijaitseville rakennustyömaille. Työtehtäviisi kuuluvat mm. seinien ja lattioiden pinnoistustyöt. Laatoituskohteet ovat useimmiten asuntojen ja julkisten tilojen märkätiloja ja lattioita, joten kokemus tämän alueen laatoituksista katsotaan suureksi eduksi!

Työssä menestyminen edellyttää:

Toivomme, että olet kerryttänyt jo muutaman vuoden kokemusta laatoituksista. Eduksi katsomme alan koulutuksen sekä kyvyn työskennellä itsenäisesti. Tässä työssä menestyt tehokkaalla ja ahkeralla työotteella, unohtamatta laadukasta työnjälkeä! Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole pakollinen, mutta se katsotaan eduksi. Työmaat voivat sijaita etäällä julkisesta liikenteestä, joten oman auton käyttömahdollisuus on etu.

Tarjoamme sinulle:

Meille WorkPowerilla on tärkeää tarjota työntekijöillemme henkilökohtaista ja välittävää palvelua. Lisäksi saat meiltä kestävät ja mukavat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle sekä palkan kokemuksesi mukaan. Aurinkoinen HR-tiimimme on aina työsi tukena ja ovat valmiina vastaamaan kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Oletko sinä juuri etsimämme tekijä? Älä epäröi, vaan täytä hakemus jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla. Työt alkavat sopimuksen ja asiakasyrityksen tarpeiden mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-koordinaattori Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi
040 1983888 (arkisin 10-16)

Avainsanat: Laatoittaja, kylpyhuoneremontit, rakennustyö, rakennusala, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.