Laatoittaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 30.1.2022

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista laatoittajaa pääkaupunkiseudulla sijaitseville rakennustyömaille. Tehtäviin kuuluu mm. seinien, lattioiden ja muiden pintojen pinnoittaminen. Laatoituskohteet ovat useimmiten asuntojen ja julkisten tilojen märkätiloja, sekä erilaisten huonetilojen lattioita.

Edellytämme hakijalta:

Toivomme sinulta löytävän muutaman vuoden työkokemus laatoituksista. Eduksi katsomme alan koulutuksen sekä kyvyn työskennellä itsenäisesti. Sinulla on tehokas ja ahkera työote, laadukasta työnjälkeä unohtamatta. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole pakollinen, mutta se katsotaan eduksi. Työmaat saattavat olla huonojen julkisten kulkuyhteyksien varrella, joten katsomme oman auton käyttömahdollisuuden eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Me WorkPowerilla tarjoamme työntekijöillemme henkilökohtaista sekä välittävää palvelua. Saat meiltä kestävät ja mukavat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle sekä kokemuksesi mukaisen palkan. Aurinkoinen ja pätevä HR-tiimimme on aina työsi tukena, joilta voit kysyä mitä tahansa mieltäsi askarruttavia asioita.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, täytä hakemus jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla. Työt alkavat sopimuksen ja asiakasyrityksen tarpeiden mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi
040 775 1055 (arkisin 10-16)

Avainsanat: Laatoittaja, kylpyhuoneremontit, rakennustyö, rakennusala, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.