Laatoittaja uudiskerrostalokohteisiin!

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 13.12.2021

Välitämme aidosti työpanoksestasi! Tule tekevään joukkoomme!

Työnkuva: Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työhön kykeneviä laatoittajia vaihtuviin uudiskerrostalokohteisiin Pirkanmaalle. Tarjolla on pienempiä ja suurempia laatoitustöitä mm. kylpyhuoneen lattian, seinien ja välitilojen laatoituksia. Kohde määräytyy tekijän osaamisen ja ammattitaidon mukaan, joten kerrothan hakemuksessasi jo mahdollisimman tarkasti aiemmista työtehtävistäsi. Työn aloitus sopimuksen mukaan ja työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15.30. 

Toivomme hakijalta: Etsimällämme laatoittajalla on kokemusta laatoittajan töistä. Vaihtuvien kohteiden vuoksi mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Märkätilojen vedeneristyssertifikaatti plussaa.

Tarjoamme sinulle: Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Palkkaus sopimuksen mukaan rakennusalan TES:iä hyödyntäen. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi.

Me välitämme monipuolisia mahdollisuuksia, laita hakemus tulemaan!

Lisätiedot: HR-konsultti Jasmi Hietanen p.040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, vuokratyö, laatoittaja, laatoitustyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.