Laatoittaja SYKSY 2022

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 6.10.2022

Löytyykö sinulla kokemusta laatoituksista? Haluatko työskennellä pääkaupunkiseudulla? Jos nämä kysymykset osuivat sinuun, olet etsimämme henkilö! Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia laatoittajia pääkaupunkiseudulla sijaitseville rakennustyömaille syksylle 2022. Työtehtäviisi tulee sisältämään mm. seinien ja lattioiden pinnoistustyöt. Kohteet ovat useimmiten asuntojen ja julkisten tilojen märkätiloja ja lattioita, joten pidämme korkeassa arvossa kokemusta tämän alueen laatoituksista!

Työssä menestyminen edellyttää:

Edellytämme hakijoilta muutaman vuoden kokemusta laatoituksista, ja alan koulutusta katsotaan eduksi. Toivomme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti, oma-aloitteisuutta sekä ahkeraa otetta työntekoon. Edellytämme myös hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole pakollinen, mutta se katsotaan eduksi. Tämän lisäksi katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuus, sillä työmaat eivät aina sijaitse julkisen liikenteen varrella. Tehtävässä toimiminen vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tarjoamme sinulle:

Tarjolla on monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, sekä välittävää palvelua koko työsuhteesi ajalle. Tämän lisäksi saat meiltä laadukkaat ja mukavat työvaatteet ja rakennusalan TES:in mukaista palkkaa kokemuksesi mukaan. Aurinkoinen HR-tiimimme on aina tukenasi ja valmis auttamaan kaikissa kysymyksissä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Haastatteluja aletaan pitämään jo hakuaikana ja työt alkavat tilanteesi ja sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-koordinaattori, Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi
040 198 3888 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: Laatoittaja, kylpyhuoneremontit, rakennustyö, rakennusala, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Espoo, Vantaa, Uusimaa, Helsinki

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.