Laatoittaja Pirkanmaalle

Kokoaikainen

Nokia, Kangasala, Ylöjärvi

Haku päättyy 15.12.2022

Etsinnässä ammattitaitoinen laatoittaja uudiskohteelle 

Työ sisältää nimensä mukaan laatoitustyötehtäviä eli kylpyhuoneen laatoitusta sekä saneerausa. Etsimme työhön jo kokemusta omaavaa itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa, jonka on työssään tarkka ja huolellinen. Alan tutkinto katsotaan eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus plussaa mutta ei pakollista! Työn aloitus sopivan laatoittajan löydyttyä.

Jos ilmoitus osuu sinuun, jätä palkkatoiveen sisältävä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro meille aikaisemmasta laatoituskokemuksestasi. Me odotamme täällä WorkPowerilla hakemustasi! 

  • HR-koordinaattori Katri, Puh. +358 40 8324363
  • HR-koordinaattori Mikko, Puh. +358 40 5723535

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Lisäksi järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Toimistollamme Sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa. 

avainsanat: Laatoittaja, pirkanmaa, tampere, työpaikka, saneeraus, laatoitus, laatoittaja, avoin työpaikka

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!