Laatoittaja Jyväskylään

Kokoaikainen

Jyväskylä, Jämsä, Laukaa, Muurame, Äänekoski

Haku päättyy 26.6.2024

Hei laatoittamisen ammattilainen

Haemme nyt asiakasyrityksillemme ammattitaitoista laatoittajaa Jyväskylässä sijaitsevalle rakennustyömaalle. Tehtävänäsi on esimerkiksi seinien, lattioiden ja muiden pintojen pinnoittaminen. Laatoituskohteet ovat useimmiten asuntojen ja julkisten tilojen märkätiloja, sekä erilaisten huonetilojen lattioita.

Edellytämme sinulta:

Toivomme sinulta löytävän muutaman vuoden työkokemuksen laatoituksista. Eduksi katsomme alan koulutuksen sekä kyvyn työskennellä itsenäisesti. Sinulla on tehokas ja ahkera työote, laadukasta työnjälkeä unohtamatta. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole pakollinen, mutta se katsotaan eduksi. Osa työmaista saattavat olla huonojen julkisten kulkuyhteyksien varrella, joten oman auto helpottaa töihin kulkemista.

Tarjoamme sinulle:

Me WorkPowerilla tarjoamme työntekijöillemme henkilökohtaista sekä välittävää palvelua. Saat meiltä kestävät ja mukavat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle, sekä kokemuksesi mukaisen palkan. Aurinkoinen Jyväskylän HR-raksatiimi on aina työsi tukena, jolta voit kysyä mitä tahansa mieltäsi askarruttavia asioita.

Tunnistitko itsesi? Täytä nopea hakemus jo tänään verkkosivullamme ja kerro millaista työkokemusta olet kerryttänyt. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla. Työt alkavat sopimuksen ja asiakasyrityksen tarpeiden mukaan.

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Anniina Jussila, HR-konsultti

anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Heidi Pulkkinen, HR-konsultti

heidi.pulkkinen@workpower.fi / 045 125 2737

Avainsanat: Keski-Suomi, Jyväskylä, Laatoittaja, Rakennus, Raksa

 

Ilmoitusnumero: 105067189

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus