Kylmälaiteasentaja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.5.2022

Asiakasyrityksemme etsii kylmälaiteasentajaa ilmalämpöpumppuasennuksiin.

Tässä ihan huippu työmahdollisuus, nimittäin sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Työtä on mahdollista tehdä työparin kanssa alkuun ja pikkuhiljaa siirtyä itsenäisempään työskentelyyn. Ilmalämpöpumppuasennukset pääosin omakotitaloihin, kerrostaloihin ja rivitaloihin. Työ on liikkuvaa, joten oman auton käyttömahdollisus plussaa, ei kuitenkaan edellytys. Työssä kohtaat myös asiakkaita, joten vuorovikutustaidot edesauttavat työssä menestymistä. 

Työn aloitus sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Työn kesto koko kesän 2022. Työllistyt vuokratyösuhteeseen WorkPowerille. WorkPower on pitkään alalla toiminut luotettava työnantaja. Tarjoamme koko työsuhteen ajaksi laadukkaat työvarusteet sekä ammattitaitoisen tiimin toimistolla, joka on apunasi työsuhteeseen liittyvissä asioissa. 

Haastattelemme hakijoita jo haun aikana, joten ole ripeä ja laita hakemus heti tänään! Lisätietoja tarvittaessa HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383

avainsanat: avoimet työpaikat, kylmälaiteasentaja, ilmalämpöpumppuasentaja, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.