Kylmälaiteasentaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 31.3.2023

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista kylmälaiteasentajaa Jyväskylään.

Työnkuvaus

Tässä tehtävässä vastuullasi on hoitaa itsenäisesti tilausten mukaisia kylmälaitehuoltoja ja asennuksia. Vastaat osaltasi myös laadukkaasta asiakaspalvelusta. Sinulla tulisikin olla työssäsi joustavuutta, luotettavuutta ja paineensietokykyä asiakkaiden kanssa toimiessa. Tehtävät saattavat sisältää lisäksi erinäisten asennusraporttien tekoa. Työaika on lähtökohtaisesti klo 8-16, mutta vaihtelee jonkin verran asiakaskeikkojen mukaisesti.

Mitä tarjoamme

– vakituisen työpaikan
– kattavan työterveyshuollon ja mm. liikuntasetelit
– rennon työilmapiirin ja ammattitaitoiset kollegat
– turvallisen ja joustavan työnantajan sekä kehittyvän organisaation tuen
– nykyaikaiset työvälineet ja kaluston

Työn edellytykset

Toivomme sinulta kylmäalan koulutusta sekä aiempaa työkokemusta muutaman vuoden ajalta. Eduksi katsotaan erityisesti kokemus kylmälaitteista tai kodinkoneista. Omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen etkä pelkää tarttua monipuolisiin työtehtäviin. Olet joustava työaikojen suhteen ja sinulta löytyy tilannetajua, järjestelmällisyyttä sekä positiivinen vire työtä kohtaan. It-taitosi ovat kohtalaiset, ymmärrät englantia (käyttöohjeet ovat englanninkielisiä) ja sinulla on ajokortti. 

Näistä taidoista saat plussaa:

– C-ajokortti
– Y3 A kylmälaiteluvat
– tehtävässä vaadittavat kortit (työturvallisuuskortti, sähkötyökortti, tulityökortti, hätäensiapu)

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta www.workpower.fi tai suoraan sähköpostitse (santeri.lahdelma@workpower.fi) palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä:

HR-konsultti Santeri Lahdelma

040 688 6545 / santeri.lahdelma@workpower.fi

 

Asiasanat: kylmäala, kylmäasentaja, asentaja, huolto, jäähdytys, kylmä- ja pakkastilat, vakituinen työ

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!