fbpx

Kurottajakuljettaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 19.9.2021

Moikka! Etsimme asiakkaallemme motivoitunutta ja ammattitaitoista kurottajakuljettajaa pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille.

Työnkuvaus:
Työtehtäviin kuuluu kurottajalla ajaminen ja kuormien siirtäminen työmaalla. Etsimällämme osaajalla on korkea työmotivaatio ja aikaansaava asenne. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta joko kurottajalla tai vastaavalla koneella ajamisesta.

Edellytämme hakijalta:
– huolellisuutta koneiden ja työkalujen käytössä
– tarkkaa työnjälkeä
– voimassa olevaa työturvakorttia 
– trukkikortti katsotaan eduksi
– oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla yli 10 vuotta. Mikäli koet olevasi etsimämme ammattilainen, jätä hakemuksesi jo tänään! 

Lisätietoja työtehtävästä:
HR-koordinaattori Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: kurottajakuljettaja, rakennusala, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Vantaa, Espoo

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.