Kurottaja- ja trukkikuski, PIKAHAKU

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 17.7.2022

Onko sinulla kokemusta trukinajosta ja kurottajalla kurvailemisesta? 

Asiakasyrityksemme etsii vielä työntekijää rakennustyömaalle, jolla on kokemusta kyseisistä tehtävistä. Työnkuva koostuu pääosin trukin sekä kurottajan käytöstä. Tämän lisäksi mahdollisesti rakennusaputyöntekijän tehtäviä oman motivaatiosi ja osaamisesi mukaan.

Työn arvioitu kesto on noin kuukauden, mutta sinulla on mahdollisuus siirtyä toiseen kohteeseen rakennustyöntekijän tehtäviin tai muuhun työtehtävään, joka vastaa osaamistasi. Työn aloitus nopealla aloituksella sopimuksen mukaan. Palkan maksamme kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan. Aloituspalkka minimissään 11,27€, jonka lisäksi joka palkan yhteyteen maksetaan tuntuvat lisät sekä vielä matkakorvauksenkin. Työllistymisen edellytyksenä on voimassaoleva työturvallisuuskortti. 

Työllistyt aluksi vuokratyösuhteeseen. WorkPower on kotimainen pitkään alalla toiminut työnantaja, joka on tunnettu nopeudestaan ja mukavista sekä motivoituneista työntekijöistään. Haluamme pitää jokaisesta työntekijästämme huolta ja olemmekin aina puhelinsoiton päässä. Toimistolla pauhaava kahvikone tarjoilee maittavat kahvit samalla, kun on tarve päivittää työvaatteet. Tarjoamme tekijöille mm. laadukkaat työvarusteet ja arkea mukavasti tasapainoittavat työsuhde-edut. 

Mikäli olet kiinnostuit työnkuvasta ja soveltuisit tähän tehtävään, laita hakemus tulemaan! 

Puhelinnumerolla 040-6679544, kysymyksiisi vastaa HR – koordinaatttori, Sami

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusala, trukki, kurottaja, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.