Kuorma-autonkuljettaja Tampereelle, PIKAHAKU

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 3.7.2022

HEI SINÄ RATTIMIES, TYÖNHAKIJA TAI TYÖPAIKAN VAIHTAJA! 

Jätetään turhat korulauseet pois ja mennään suoraan asiaan. Haemme asiakasyrityksellemme Tampereelle C-kortillista kuorma-autonkuljettajaa, jolta löytyy ammattipätevyydet. Kokemus katsotaan eduksesi. Kyseessä pidempiaikainen pesti, mikäli hoidat työsi ammattilaisen ottein. Palkkaa me maksamme kilpailukykyisesti kokemuksesi/osaamisesi sekä alan TES mukaan. 

Työt starttaavat kesä-heinäkuun vaihteessa eli aloituksesi tulisi olla suhteellisen pikaisella aikataululla mahdollista. Työnkuvasi olisi kuorma-autonkuljettajan työtehtävät, maanajoa, teiden suolausta sekä aurausta myös mahdollisesti läpi talven. Motivaatiosi ja kiinnostuksei työtä kohtaan tulisi olla tapissa. Emme välttämättä odota monen vuoden kokemusta, vaan vaadittujen kriiterien lisäksi asenne ratkaisee. Mikäli sinulta löytyy monen vuoden kokemus sekin tietysti kelpaa. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on myös yksi työn ehto, mutta se on varmasti hankittavissa nopeallakin aikataululla.

Palkkaamme HETI sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile ennen kuin joku muu rattimies nappaa tämän! 

Laita hakemusta tulemaan! Lisätietoja antaa: 

HR-Koordinaattori Sami – 040 667 9544 

Miksi valita WorkPower?

Hei ammattilainen valitse sinä meidät, sillä me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla melkein 20 vuoden ajan. Tällä hetkellä työllistämme yli 200 rakennusalan tekijää Pirkanmaalla. Jokaiselle työntekijälle tarjoamme laadukkaat työturvallisuusvaatteet.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.