Kuorma-autonkuljettaja, ammattipätevyys

Kokoaikainen

Akaa, Kangasala, Kylmäkoski, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi

Haku päättyy 23.6.2024

Haussa CE-kortillinen ammattikuljettaja asfalttialan asiakasyrityksemme palvelukseen!

Etsimme nyt ammattitaitoista ja jo aiempia ajokilometrejä kerryttänyttä kuorma-autonkuljettajaa asiakkaamme palvelukseen Tampereen ja Pirkanmaan alueen työmaille. Työkohteina on mm. asfaltointeja, omakotitalojen sekä hallien pihoja ja routakorjauksia.  

Tehtäviisi tulee kuulumaan kärry – ja koukkuyhdistelmän ajo ja vastuullasi tulee olemaan mm. murskeen ja tarvittavien varusteiden ja koneiden kuljettaminen työmaille. Tehtävään soveltuvalla kuljettajalla löytyy asennetta muuhunkin, kuin ratissa istumiseen, sillä ajohommien lisäksi kuljettaja osallistuu fyysiseen työhön. Työ vaatii kuorma-autokorttia, sekä voimassa olevaa ammattipätevyyttä.

Palkanmaksussa noudatetaan Asfalttialan TESiä ja ammattitaitoiselle tekijälle luvassa kilpailukykyinen palkkaus. Työn aloitus hyvinkin pikaisella aloituksella kesäkuussa 2024 ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa. 

Älä jää odottelemaan, vaan täytä hakemus palkkatoiveineen hakulomakkeemme kautta jo tänään! Haastattelut aloitamme heti hakuaikana ja paikka täytetään sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Katri Mäkinen p. 040 832 4363.

Avainsanat: rakennusala, asfaltti, infra, kuorma-autonkuljettaja, ammattipätevyys, Pirkanmaa

Ilmoitusnumero: 103900162

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus