Kunnossapitotyöntekijä Helsingin Satama Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 11.12.2022

Oletko kunnossapidon monipuolinen osaaja? Haluatko päästä mielenkiintoisten työtehtävien pariin meren äärelle?

Haemme nyt kahta kunnossapitotyöntekijää rakentamaan Helsingin Satamasta maailman toimivinta satamaa. 

Helsingin Satama on yksi Euroopan vilkkaimmista matkustajasatamista ja Suomen ulkomaankaupan pääsatama. Helsingin Satama Oy luo sujuvat puitteet niin merimatkailulle kuin rahtiliikenteelle sekä kehittää satamatoimintaa ja sitä tukevia palveluita yhteistyössä sidosryhmiensä kanssa. Visionamme on olla maailman toimivin satama. Tuloksellisuus, vastuullisuus ja yhteistyö ohjaavat kaikkea toimintaamme. Edessä on yksi sataman suurimmista kehitysaskeleista, 10 vuotta kestävä kehittämisohjelma, jossa keskustasatamien toimintoja keskitetään ja Länsisatamaa rakennetaan lähivuosien aikana. Vuonna 2021 Helsingin Sataman liikevaihto oli noin 69 MEUR ja henkilöstön määrän n. 80. Lisää tietoja löydät osoitteesta www.portofhelsinki.fi.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät eri satamanosien teknisten järjestelmien kunnossapito- ja korjaustöitä, kuten laiturien ja portaalien kunnossapitoa, infra- ja maanrakennukseen liittyviä korjauksia sekä satunnaisesti rakennuksien korjausta. Työhösi kuuluvat myös yhteydenpito eri osastojen ja sidosryhmien kanssa. Päivittäinen työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7.00–15.15, mutta valittavalta henkilöltä toivotaan kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työhön voi kuulua satunnaisesti myös ilta- ja viikonlopputyötä. B-ajokortti on työtehtävään välttämätön, sillä työtehtävät vaihtelevat eri satamanosien välillä.

Toivomme sinulta

  • Kokemusta rakennusalan ja/tai kunnossapidon tehtävistä
  • Säänkestävyyttä ulkona ja korkeissa paikoissa tapahtuvaan kunnossapitoon
  • Paineensietokykyä ja omatoimista työasennetta
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Eduksi katsomme kokemuksen hitsaamisesta ja sähköisen huoltokirjan käyttämisestä

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan Helsingin Sataman kirjoille vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen, jossa pääset työskentelemään monipuolisten kunnossapidon tehtävien parissa, sekä edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tueksesi yhteen hiileen puhaltavan, rennon työporukan sekä kannustavat esimiehet. Pitkäaikaisen työpaikan lisäksi Helsingin Satama tarjoaa sinulle kattavat työsuhde-edut, kuten työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun, pyöräedun sekä kuntosalin vapaan käytön. Ennen työsuhteen alkua sinulle suoritetaan suppea turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen tai sähköpostin kautta, ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: kunnossapitotyöntekijä, kunnossapitoasentaja, mekaaninen asentaja, asentaja, kunnossapito, satamatyöntekijä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!