Kunnossapitoasentaja

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 14.8.2022

Haemme asiakkaallemme Turkuun kunnossapitoasentajaa teollisuuden työtehtäviin.

Työnkuvaus:
Työpäiväsi koostuvat kunnossapidon erilaisista tehtävistä. Suoritat huoltoa, vianhakua ja laitteiden korjauksia erilaisissa teollisuusympäristössä. Osaat paikallistaa ongelmia ja sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden koneista ja laitteista. Hydrauliikka-osaaminen lasketaan eduksesi. Toivomme sinulta hyvää ongelmanratkaisukykyä ja motivoitunutta asennetta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään pääasiassa 7-15:30 välisenä aikana.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa.Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan vakavaraisessa ja kasvavassa kotimaisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan CV:llä varustetun hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. 

Lisätietoja:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: asentaja, asennus, kunnossapito, kunnossapitoasentaja, teollisuus, päivätyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.