Kunnossapitoasentaja Tokap Service Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 21.4.2024

Kiinnostavatko kunnossapidon monipuoliset työtehtävät? Etsitkö mielenkiintoista työtä teollisuuden sähköasennusten parista?

Etsimme nyt asiakkaallemme Tokap Service Oy:lle kunnossapitoasentajaa Helsingin Kalasatamaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Vuonna 2009 perustettu Tokap Service on kunnossapidon ratkaisuihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa kunnossapito-, asiantuntija- ja tuotantopalveluita teollisuuden eri toimialoille. Heidän erityinen vahvuutensa on elintarviketeollisuuden kunnossapidossa. Tällä hetkellä Tokap Servicellä työskentelee noin 25 kunnossapidon ammattilaista.

Työpäiväsi

Työskentelet elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksen sähkökunnossapitotiimissä, jossa työpäiväsi sisältävät erilaisia kunnossapitoon liittyviä sähkö-, automaatio- ja mekaanisia asennuksia sekä huoltotöitä. Teet mm. tuotantolaitteistojen häiriönpoistoja, vikakorjauksia, ennakkohuoltoja sekä tilaustöitä varmistaen tuotannon sujuvan toiminnan. Työsuhde on kokopäiväinen, ja viikoittainen työaikasi on maanantaista perjantaihin 40h. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin 2-vuorotyönä vuoroviikoin (aamuvuoro klo 6.00-14.30 ja iltavuoro klo 12.00-20.30).

Arvostamme

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja, sähköasentaja)
  • Kokemusta sähköpuolen kunnossapitotöistä
  • Motivoitunutta työasennetta sekä halua oppia uutta
  • Valmiutta 2-vuorotyöhön

Tarjoamme sinulle

Tokap Service Oy tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten kunnossapidon tehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, ja tukenasi ovat osaavat kollegat sekä esihenkilöt. Työ alkaa puolen vuoden määräaikaisella työsuhteella WorkPowerin kautta, jonka jälkeen Tokap Service Oy toivoo sinun jatkavan työskentelyä heidän omilla kirjoillaan. Tällöin saat käyttöösi myös yritykset reilut työsuhde-edut, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun, sekä työterveyshuollon. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös ylitöihin tai viikonlopputöihin.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Olisiko Tokap Service Oy juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään suoraan WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: kunnossapitoasentaja, asentaja, huoltoasentaja, sähköautomaatioasentaja, automaatioasentaja, sähköasentaja, sähkökunnossapitoasentaja, huoltoteknikko, koneenasentaja

Ilmoitusnumero: 98900510

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus