Kunnossapitoasentaja teollisuuteen!

Kokoaikainen

Seinäjoki, Ähtäri, Alavus

Haku päättyy 9.6.2023

Haussa kunnossapitoasentaja teollisuuteen Seinäjoelle!

Etsimme ammattitaitoista ja motivoitunutta kunnossapitoasentajaa tiimiimme Seinäjoen alueelle! Tehtävässäsi tulet huolehtimaan erilaisten koneiden ja laitteiden huollosta, korjauksista, sekä ennakkohuolloista teollisuusympäristössä. Työtehtäväsi voivat pitää sisällään myös vianmääritystä, dokumentaation ylläpitoa ja turvallisuusmääräysten noudattamista. Tiimityöskentely on tärkeä osa tehtävääsi, sillä työskentelet yhdessä muiden kunnossapitotiimien kanssa.

Toivomme hakijalta soveltuvaa koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme hyviä teknisiä taitoja, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta, sekä halua ja motivaatiota oppia uutta. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän teollisuuden kunnossapidon parissa, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta tiimiä, jossa huolehdimme yhdessä työhyvinvoinnista ja viihtyvyydestä. Saat myös osaavan ja välittävän WorkPowerin HR-tiimin tuen ja avun kaikissa työhön liittyvissä kysymyksissäsi koko työsuhteesi ajalle!

Hakuprosessi: Tuntuuko, että tässä voisi olla sinun tuleva työpaikkasi? Jätä meille pikimmiten hakemuksesi, jossa kerrot meille enemmän itsestäsi ja osaamisestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Heräsikö sinulla jotain kysyttävää tehtävästä tai hakemisesta? 

Autan mielelläni mieltä askarruttavissa asioissa!

HR-Trainee Jemina Mänty / jemina.manty@workpower.fi / 040 653 7398

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus