Kunnossapitoasentaja Porvooseen

Kokoaikainen

Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Porvoo, Sipoo, Loviisa, Lapinjärvi, Askola, Myrskylä, Pukkila, Helsinki

Haku päättyy 11.12.2022

Kiinnostavatko monipuoliset työtehtävät teollisuuden kunnossapidon parissa? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki ja mukava työporukka? 

Etsimme nyt asiakkaallemme Tokap Service Oy:lle kunnossapitoasentajaa teollisuuden kunnossapitoon Porvooseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Vuonna 2009 perustettu Tokap Service on kunnossapidon ratkaisuihin erikoistunut perheyritys, joka tarjoaa kunnossapito-, asiantuntija- ja tuotantopalveluita teollisuuden eri toimialoille. Heidän erityinen vahvuutensa on elintarviketeollisuuden kunnossapidossa. Tällä hetkellä Tokap Servicellä työskentelee noin 25 kunnossapidon ammattilaista.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät erilaisia teollisuuden tuotantolaitoksen kunnossapitoon liittyviä tehtäviä, kuten sähkö- ja automaatiopuolen asennuksia, mekaanisia asennuksia, vianhakua sekä korjauksia. Lisäksi teet tuotantolaitteiden sekä -linjastojen määräaikaishuoltoja. Korjausta kaipaavat koneet tuovat työpäiviisi vaihtelua ja vianhakutaidoistasi onkin näissä tilanteissa hyötyä. Viikoittainen työaikasi on maanantaista perjantaihin 40h aamuvuorossa. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös ilta- ja viikonlopputöihin, mutta tämä ei ole pakollista.

Arvostamme

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja, koneasentaja)
  • Kokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä
  • Motivoitunutta työasennetta

Tarjoamme sinulle

Tokap Service Oy tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisten kunnossapidon työtehtävien parissa, joissa pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Töiden alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Mukavan työporukan lisäksi saat kannustavat esimiehet, jotka ovat tukenasi jokapäiväisessä työssäsi. Työ alkaa vuoden määräaikaisella työsuhteella WorkPowerin kautta, jonka jälkeen Tokap Service Oy toivoo sinun jatkavan työskentelyä heidän omilla kirjoillaan.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja, sähköasentaja, asentaja, koneasentaja, kunnossapito, sähköautomaatio, teollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!