Kunnossapitoasentaja Oy Halva Ab:lle

Kokoaikainen

Nurmijärvi, Siuntio, Kauniainen, Espoo, Inkoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää, Kerava, Lohja, Vihti, Hanko, Raasepori, Kirkkonummi

Haku päättyy 9.10.2022

Etsitkö mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä teollisuuden sähkökunnossapidon parista? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki ja mukava työporukka? 

Etsimme nyt asiakkaallemme Oy Halva Ab:lle kunnossapitoasentajaa Helsingin Pitäjänmäkeen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Oy Halva Ab on suomalainen makeisia valmistava perheyritys, joka on perustettu vuonna 1931. Yrityksemme on erityisesti tunnettu lakritsi- ja salmiakkimakeisista, joista yli 30 % menee vientiin. Haluamme luoda mielihyvää ja makuelämyksiä kaikille asiakkaillemme kaikkiin hemmotteluhetkiin. Teemme intohimoisesti työtä ollaksemme maukkaimpien vastuullisesti tuotettujen makeisten valmistaja. Kasvavassa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä noin yhdeksänkymmentä halvalaista. Makeistehdas ja tehtaanmyymälä sijaitsevat Pitäjänmäellä, Helsingissä. Toimisto, varasto ja toinen tehtaanmyymälä sijaitsevat Tammistossa, Vantaalla.

Työpäiväsi
Työpäiväsi vietät makeistehtaan teollisuuslaitteiden sähkö- ja mekaanisten asennusten parissa varmistaen tuotannon sujuvan toiminnan. Työtehtäviisi kuuluvat myös mm. määräaikais- ja ennakkohuollot tuotantolaitteille sekä -koneille. Työaikasi on 40h/vko maanantaista perjantaihin, ja työtä tehdään 2-vuorossa, missä joka kolmas viikko on iltavuoroa. Halutessasi sinulla on mahdollisuus työskennellä myös viikonloppuisin. Työsuhteessasi on käytössä Elintarviketeollisuuden TES.

Arvostamme

  • Soveltuvaa koulutusta (esim. kunnossapitoasentaja)
  • Kokemusta teollisuuden sähkökunnossapidosta
  • Suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Reipasta ja ahkeraa työasennetta

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan Oy Halva Ab:lle, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi monipuolisten teollisuuden sähköasennusten ja kunnossapidon työtehtävien parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja pääset päivittäin työskentelemään mielenkiintoisten ja vaihtelevien laitteistojen kanssa haastaen ammattitaitoasi. Mukavan työporukan lisäksi saat kannustavat esimiehet, jotka ovat tukenasi jokapäiväisessä työssäsi. Oy Halva Ab tarjoaa myös monipuolisia henkilöstöetuja, kuten työterveyshuollon sekä erilaisia yhteisiä aktiviteetteja työyhteisön kesken.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.