Kunnossapitoasentaja / oppisopimus Ubitec Oy

Kokoaikainen

Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Pälkäne, Valkeakoski, Ylöjärvi, Akaa, Vesilahti, Tampere, Nokia

Haku päättyy 2.4.2023

Oletko etsimämme kehityshaluinen, kunnossapidosta kiinnostunut tulevaisuuden ammattilainen? Kiinnostaisiko sinua suorittaa itsellesi tutkinto oppisopimuksella yhdessä alan konkarien kanssa? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista!

Asiakkaamme Ubitec Oy tarjoaa sinulle mahdollisuutta tarttua kiinni mielenkiintoiseen ja kattavaan oppisopimuspaikkaan! Timanttiselle tekijälle riittää töitä myös oppisopimuskoulutuksen loputtua, joten toivomme sinulta sitoutuneisuutta ja aitoa paloa haluta jatkaa kehittymistäsi kohti kunnossapitoasentajien eliittiä myös oppisopimusjaksosi jälkeen!

Ubitec Oy on teollisuuden kunnossapitoon, automaatio- ja sähköistysprojekteihin erikoistunut palveluyritys. ”Ubitecin tavoite on olla alansa sekä asiakkaidensa ykkösvalinta ja luotetuin yhteistyökumppani.” Ubitec Oy:sta ja yrityksen kattavista palveluista voit lukea lisää osoitteesta: https://ubitec.fi/

Oppisopimusopiskelijan työnkuva pähkinänkuoressa
Työnkuvaasi tulee sisältymään kunnossapitoasentajan perustehtäviä, kuten tuotantokoneiden ja – laitteistojen määräaikais- ja korjaushuoltoja sekä monipuolisia ja haastavia vikakeikkoja. Edellä mainittujen työtehtävien lisäksi työhön lukeutuu erilaisia kokoonpanotöitä, vaihtelevia projekteja sekä asiakaspalvelutehtäviä. Työnkuvaasi voidaan sisällyttää aikaisemman kokemuksesi ja osaamisesi mukaan esimerkiksi myös erilaisia hitsaus- sähkö- ja/tai metallitöitä.

Työskentely tapahtuu oppisopimuskoulutuksen ajan tiiviinä parityöskentelynä yhdessä kokeneemman asentajan kanssa. Projektipuolella työskentely voi tapahtua isommalla porukalla, joten toivomme sinulta hyviä parityöskentely- ja tiimityötaitoja. Työaika on 40 h/vko ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä klo: 8–16.30. Työ voi sisältää aika-ajoin joitakin iltakeikkoja, joten olethan joustava tyyppi!

Voit olla opintojen loppuvaiheessa oleva tekniikan alan osaaja tai jo kokeneempi alan konkari. Oppisopimuskoulutukseen ja tähän tehtävään sopii monenlaiset koulutustaustat ja painotammekin enemmän aiempaa osaamistasi sekä innokkuutta uuden oppimiseen!

Työkokemusta tärkeämpänä pidämme:
– Kiinnostusta kehittyä juuri kunnossapidon ammattilaiseksi
– Aitoa halua kehittää omia taitoja ja kehittyä alalla
– Hyvää asennetta ja innokkuutta uuden oppimiseen
– Tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta
– Ongelmanratkaisutaitoa ja pitkäjänteisyyttä
– Asiakaspalveluhenkisyyttä
Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus, aiempi asennuskokemus tai harrastuneisuus alan työtehtävien parista. Lisäksi ymmärrys sähkö-/ automaatiomaailmasta luetaan eduksesi. Tärkeintä on kuitenkin ahkera ja motivoitunut asenne työtä ja oppisopimuskoulutusta kohtaan.

Vastaavasti sinä saat:
– Tueksesi työyhteisön, jossa työkaverit jeesaavat toisiaan ammattitaitoisella ja rennolla otteella
– Kattavan perehdytyksen, koulutussisällön ja ammattitaitoiset kollegat kehittymisesi tueksi
– Monipuolisen, vaihtelevan ja taitojasi kehittävän työnkuvan
– Palkallisen oppisopimuskoulutuksen ja vakituisen työsopimuksen valmistumisen jälkeen

Asiakkaan luoma Ubitec – polku mahdollistaa sinulle personoidun ja omanlaisen kehityspolun tulevalle työurallesi. Saat tulevaisuudessa mahdollisuuksia aidosti vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja saat itsellesi käyttöön hyvät etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet. Oppisopimuskoulutus räätälöidään juuri sinun tilanteesi ja taustasi mukaan sekä maksamme sinulle palkkaa aikaisemman osaamisesi mukaisesti. Oppisopimuskoulutus alkaa joustavasti sopimuksen mukaan!

Hakuprosessi oppisopimuskoulutukseen
Kiinnostuitko? Hieno homma! Jätä hakemuksesi ja CV:si meille kotisivujemme kautta tai sähköpostiin camilla.lehto@workpower.fi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!
Käännythän puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää oppisopimuspaikkaan liittyen. Tiedustelut WorkPowerin HR-konsultti Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi tai p. 040 516 9393 arkisin klo 10–14.

Avainsanat: kokopäivätyö, kunnossapitoasentaja, kunnossapito, sähköasentaja, automaatio, laitekokoonpano, oppisopimus, Tampere

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!