Kunnossapitoasentaja

Kokoaikainen

Muurame, Jyväskylä, Laukaa, Äänekoski, Uurainen

Haku päättyy 12.2.2023

Lambertsson Oy / Nosturiasennus Virtanen on Suomen johtava torninostureita vuokraava ja myyvä yritys. Kalustomme on monipuolinen ja kokemuksemme vankka. Olemme ylittäneet odotuksia jo vuodesta 1989. Palvelemme rakennusalan ja teollisuuden yrityksiä kaikkialla Suomessa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja monipuolinen kalustomme takaavat kohteessa kuin kohteessa onnistuneen lopputuloksen nostosuunnittelusta ja logistiikasta nosturin asennukseen ja purkuun.

Haemme asiakkaallemme Lambertsson Oy Kunnossapitoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työn kuvaus

Kunnossapitoasentajan työhön kuuluu torninosturien koneistojen sekä mekaanisten osien huoltoja, asennuksia sekä viankorjauksia. Työtä tehdään Laukaan Leppäveden varikolla sekä tarvittaessa myös työmailla nosturien siirtyessä suoraan työmaalta työmaalle.

Tässä video työmaalta, josta näet torninosturin pystytyksen.

Millaista henkilöä haemme?

Tehtävään soveltuvalla henkilöllä on sähköalan ammattitutkinto. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen ja ymmärryksen taajuusmuuttajista, ohjauslogiikoista, raskaan kaluston mekaanisesta kunnossapidosta. Korkean työturvallisuusriskin vuoksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen taitoa sekä työsuhteen alkaessa henkilöllä on oltava voimassa työturvallisuus- ja tulityökortit sekä SFS6002-sähkötyöturvakortti. 

Toivomme, että työntekijänä tartut rohkeasti työhön, olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Tämä työ sopii henkilölle, joka on aidosti kiinnostunut tekniikasta, nauttii vaihtelevista työpäivistä ja jolta löytyy tilanteen vaativa ongelmanratkaisukyky ja joustavuus. 

Mitä tarjoamme Sinulle?

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn ammattitaitoisessa ja mukavassa porukassa. Aluksi työtä tehdään vuokratyösuhteessa ja tämän jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Palkkaus määräytyy talonrakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti ollen työsuhteen alussa 13,89 €, jonka päälle maksetaan erillistä palkanosaa 7,7 %. Matkapäiviltä kertyy vielä mukavat lisät peruspalkan päälle. Huomioimme myös aiemman osaamisesi ja tarkennamme palkan kokemuksesi mukaan.

Rekrytointiprosessi

Rekrytointiprosessi suoritetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa jo tänään, haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!

Lisätietoja antaa:

Anniina Jussila, HR-koordinaattori

anniina.jussila@workpower.fi / 040 531 4419

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!