Kunnossapitoasentaja, KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Turku, Raisio, Naantali, Salo, Uusikaupunki, Pöytyä

Haku päättyy 26.3.2023

Haemme asiakkaallemme kunnossapitoasentajia kesätöihin!

Asiakkaallamme on kohteita ympäri Varsinais-Suomea, joten kerrothan hakemuksessasi, miltä alueelta etsit kesätöitä! 

Työnkuvaus: 

Työpäiväsi koostuvat kunnossapidon monipuolisista tehtävistä. Suoritat huoltoa, vianhakua ja laitteiden korjauksia erilaisissa teollisuusympäristöissä. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta teollisuuden koneista ja laitteista. Voit olla esimerkiksi konetekniikan insinööriopiskelija tai kerryttänyt osaamista työkokemuksella. 

Toivomme sinulta hyvää ongelmanratkaisukykyä ja motivoitunutta asennetta. Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut oppimaan uutta. Hydrauliikka-osaaminen lasketaan eduksesi. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään pääasiassa arkipäivisin 7-15:30 välisenä aikana.

Tarjoamme:

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä myös kesän jälkeen ja sopimuksen mukaan työsuhde voi olla myös vakituinen. Saat työhösi perehdytyksen ja ympärillesi rennon letkeitä ammattilaisia. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi ohessa olevan hakulinkin kautta. Kannattaa ehdottomasti laittaa hakemus, vaikka et olisikaan ihan varma, onko oma kokemuksesi tai osaamisesi riittävää! 

Yhteystiedot: 
HR-konsultti Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: asentaja, kunnossapitoasentaja, Varsinais-Suomi, kesätyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!