Kunnossapitoasentaja Algol Technics / Vantaa

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 31.1.2022

Etsitkö mielenkiintoisia ja monipuolisia kunnossapidon työtehtäviä? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka arvostaa työntekijöitään ja tukee ammatillista kasvuasi?

Etsimme nyt asiakkaallemme Algol Technics Oy:lle reipasta ja motivoitunutta kunnossapitoasentajaa Vantaalle.

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä, lisäarvoa ja lisää tätä kautta asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiin ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltechnics.fi.

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni, joka toimii laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti jo 125 vuoden kokemuksella. Algol työllistää lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi. Algol Technicsin toimintaa on kiteytetty videoksi tänne.

Työnkuvaus

Päivittäisessä työssäsi Algol Technicsilla olet osa kunnossapitotiimiä tehden laitteistojen kunnossapitoa, ennakkohuoltoja sekä vikakorjauksia. Työsi sisältää enimmäkseen mekaanista huoltotyötä, mutta myös sähkö- ja automaatiopuolen työtehtävät kuuluvat työnkuvaasi. Työnkuvasi onkin vaihteleva ja monipuolinen. Olet Algol Technicsin työntekijä ja työpaikkasi sijaitsee heidän asiakkaansa tiloissa Vantaalla lentoaseman läheisyydessä. Työ on katkeavaa 3-vuorotyötä sisältäen lisäksi säännöllisiä viikonloppuvuoroja, joita seuraa vapaa viikko. Työsuhteessasi on käytössä Teknologiateollisuuden TES.

Toivomme, että

  • Sinulla on alan koulutus (esim. sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja) ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Nautit ongelmanratkaisusta ja sinulla on hyvä paineensietokyky
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä positiivinen ote työhösi
  • Haluat kehittyä alallasi ja löytää työnantajan, joka tukee sinua tavoitteissasi
  • Koet ihmisten kanssa työskentelyn luontevaksi ja asiakaspalvelu onnistuu sinulta kunnossapidon ohella
  • Puhut sujuvaa suomea työturvallisuuden takaamiseksi ja ymmärrät myös englantia

Tarjoamme

Työsuhteesi on määräaikainen syyskuuhun 2022 asti, minkä jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työllistyt suoraan Algol Technicille, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi monipuolisten kunnossapitotöiden parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja Algol haluaa tarjota sinulle mahdollisuudet kehittyä myös vaativampiin tehtäviin. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Algol Technics tarjoaa myös kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun sekä työterveyshuollon. Lisäksi jokaisessa yksikössä on bonuspalkkiojärjestelmä, johon voit vaikuttaa tiimisi kanssa päivittäisessä työssäsi.

Hakuprosessi

Olisiko Algol Technics juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Nelli Heikkinen, HR-koordinaattori 
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: sähköautomaatioasentaja, automaatioasentaja, sähköasentaja, kunnossapitoasentaja, huoltoteknikko, huoltoasentaja

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.