Kunnossapitoasentaja Algol Technics / Seinäjoki

Kokoaikainen

Seinäjoki

Haku päättyy 8.8.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme Algol Technicsille ammattitaitoista kunnossapitoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Seinäjoelle. 

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä, lisäarvoa ja lisää tätä kautta asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiin ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltechnics.fi.

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni, joka toimii laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti jo 125 vuoden kokemuksella. Algol työllistää lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi. Algol Technicsin toimintaa on kiteytetty videoksi tänne.

Työnkuvaus:
Päivittäisessä työssäsi Algol Technicsilla teet kunnossapitotiimisi kanssa laitteistojen kunnossapitoa ja ennakkohuoltoja sekä vikakorjauksia käynnissäpidossa. Työsi sisältää enimmäkseen mekaanista huoltotyötä, mutta myös sähkö- ja automaatiopuolen työtehtävät kuuluvat työnkuvaasi. Päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista. Olet Algol Technicsin työntekijä ja työpaikkasi sijaitsee Algolin asiakkaan tiloissa. Työ on 3-vuorotyötä ja viikonloppuisin ei työskennellä. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES.

Toivomme sinulta:
– Teknisen alan koulutusta (esim. sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja) ja kokemusta vastaavista tehtävistä
– Hyviä mekaanisia taitoja sekä ongelmanratkaisukykyä
– Paineensietokykyä sekä positiivista otetta työhön
– Halua kehittyä alalla ja löytää työnantaja, joka tukee sinua tavoitteissasi
– Koet ihmisten kanssa työskentelyn luontevaksi ja asiakaspalvelu onnistuu sinulta kunnossapidon ohella
– Puhut sujuvaa suomea työturvallisuuden takaamiseksi ja ymmärrät englantia

Tarjoamme:
Algol Technics tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi monipuolisten kunnossapitotöiden parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja Algol haluaa tarjota sinulle mahdollisuudet kehittyä myös vaativampiin tehtäviin. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Algol Technics tarjoaa kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, jotka edesauttavat paitsi työtäsi, mutta ovat myös ilonasi vapaa-ajalla. Lisäksi jokaisessa yksikössä on bonuspalkkiojärjestelmä, johon voit vaikuttaa tiimisi kanssa päivittäisessä työssäsi.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Olisiko Algol Technics juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän CV:llä varustetun hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian kotisivujemme kautta. WorkPower pitää ensimmäiset haastattelut (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
HR Trainee
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: automaatioasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähköasentaja, kunnossapitoasentaja, teknikko, asentaja, kunnossapito

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.