Kunnossapitoasentaja Algol Technics

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 6.2.2022

Etsimme asiakkaallemme Algol Technicsille kunnossapitoasentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä ja lisää asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiinsa ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltehnics.fi. Algol on suomalainen kaupan monialakonserni, joka toimii laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti 125 vuoden kokemuksella. Algol työllistää lähes 500 ammattilaista kymmenessä eri maassa.
Algol Technicsin toimintaa on kiteytetty videoksi tänne.

Työnkuvaus
Päivittäisessä työssäsi Algol Technicsilla teet laitteistojen ennakkohuoltoja, häiriönpoistoja, vikakorjauksia, tilaustöitä, prosessinvarmistusta ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Päivittäinen työsi onkin vaihtelevaa ja monipuolista. Olet Algol Technicsin työntekijä ja työpaikkasi sijaitsee Algol Techicsin asiakkaan tiloissa Tampereella, missä työturvallisuus on erittäin tärkeässä roolissa. Tarvetta kunnossapidolle on kolmessa vuorossa, joten toivomme, että viikoittain vaihtuvat aamu-, ilta- ja yövuorot onnistuvat sinulta. Arkipäivien lisäksi työviikkoihin sisältyy välillä myös lauantain aamuvuoroja.

Arvostamme, että
– Sinulla on tekniikanalan koulutus tai tuntemusta teollisuuden tuotantoprosessista
– Kyky ratkaista ongelmia
– Suomen -ja englannin kielen taito
– Rehti ja reipas asenne työhön

Lisäksi kaipaamme osaamistasi tai vähintään halua oppia seuraavista:
– PLC ja väylätekniikkojen tunteminen
– Kone- ja sähködokumenttien lukutaito
– Ennakkohuoltojen tuntemus
– Vikakorjauksen ammattitaito

Työllistyt suoraan Algol Technicsille noin 10 kuukauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräajan jälkeen on mahdollista, että työsuhteesi vakinaistetaan. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Algol Technics on vakavarainen työnantaja, jossa sinulla on mahdollisuus jatkaa kehittymistäsi vielä vahvemmaksi kunnossapidon osaajaksi.

Haethan heti!
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa, joten tarkempia lisätietoja sinulle antaa mielellään WorkPowerin yhteyshenkilö Camilla Lehto / 040 516 9393 Tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi tai sähköpostitse osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.