fbpx

Kunnossapitoasentaja Algol Technics / Lieto

Kokoaikainen

Lieto

Haku päättyy 30.9.2021

Etsimme asiakkaallemme Algol Technicsille ammattitaitoista kunnossapitoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Liedon yksikköön. 

Algol Technics toimittaa moderneja teollisuuden automaatioratkaisuja, joiden tavoitteena on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen. Tavoitteena on asiakkaan toiveet ylittävä ratkaisu, joka tuottaa selkeitä hyötyjä, lisäarvoa ja lisää tätä kautta asiakkaan kilpailukykyä. Kaikkiin toimittamiin ratkaisuihin Algol Technics tarjoaa kattavat huolto- ja kunnossapitopalvelut. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltechnics.fi.

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni, joka toimii laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti jo 125 vuoden kokemuksella. Algol työllistää lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi. Algol Technicsin toimintaa on kiteytetty videoksi tänne.

Työnkuvaus:
Päivittäisessä työssäsi Algol Technicsilla teet kunnossapitotiimisi kanssa laitteistojen kunnossapitoa ja ennakkohuoltoja sekä vikakorjauksia käynnissäpidossa. Päivittäinen työsi on vaihtelevaa ja monipuolista. Työsi pitää sisällään pääasiassa mekaanista huoltotyötä, mutta myös sähkö- ja automaatiopuolen työtehtävät kuuluvat työnkuvaasi. Olet Algol Technicsin työntekijä ja työpaikkasi sijaitsee Algolin asiakkaan tiloissa. Työ on 3-vuorotyötä. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES.

Toivomme sinulta:
– Teknisen alan koulutusta (esim. sähköautomaatioasentaja, kunnossapitoasentaja) ja kokemusta vastaavista tehtävistä
– Hyviä mekaanisia taitoja
– Paineensieto- sekä ongelmanratkaisukykyä
– Positiivista ja reipasta otetta työhön
– Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
– Sujuvaa suomen kielen taitoa työturvallisuuden takaamiseksi sekä englannin kielen ymmärrystä
– Kiinnostusta kehittyä alalla ja löytää työnantaja, joka tukee sinua tavoitteissasi

Tarjoamme:
Algol Technics tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi monipuolisten kunnossapitotöiden parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja Algol haluaa tarjota sinulle mahdollisuudet kehittyä myös vaativampiin tehtäviin. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava työporukka. Algol Technics tarjoaa kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, jotka edesauttavat paitsi työtäsi, mutta ovat myös ilonasi vapaa-ajalla. Lisäksi jokaisessa yksikössä on bonuspalkkiojärjestelmä, johon voit vaikuttaa tiimisi kanssa päivittäisessä työssäsi.

Kuulostaako Algol Technics juuri sinun tulevalta työpaikaltasi?

Hakuprosessi:
Lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. WorkPower pitää ensimmäiset haastattelut (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: automaatioasentaja, sähköautomaatioasentaja, sähköasentaja, kunnossapitoasentaja, teknikko, asentaja, kunnossapito

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.