Kunnossapidon työnjohtaja Ubitec

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 24.10.2021

Etsimme asiakkaallemme Ubitec Oy:lle työnjohtovetoista ja kehityshenkistä kunnossapidon työnjohtajaa. Hyppää mukaan ammattitaitoiseen, kehittyvään ja tiiviiseen työyhteisöön!

Ubitec Oy on teollisuuden kunnossapitoon, automaatio- ja sähköistysprojekteihin erikoistunut palveluyritys, joka on ollut toiminnassa v. 2012 lähtien. Keväällä yritys on nivoutunut osaksi kotimaista, vakavaraista Päähöyry-konsernia, mikä antaa Ubitecille vakaan selkänojan ja mahdollistaa keskittymisen kasvuun ja kehittymiseen.

Tehtäväkuvaus:
Kunnossapidon työnjohtajana vastaat tuotannon ja asennusporukan tukemisesta, työkeikkojen valmistelusta ja aktiivisesta yhteydenpidosta asiakkaisiin. Vastuullesi kuuluu myös resursointi, raportointi, laskutuksen esivalmistelu ja työaikataulutus. Asiakaspalvelu ja asiakkuuksien ylläpito ovat myös vahvasti osana työpäiviäsi. Asiakkaitasi on muun muassa valtakunnalliset kierrätysalan toimijat sekä muita teollisuusalan pk-sektorin yrityksiä. Työtä tehdään pääosin toimistoaikoina Pirkanmaan alueella toimistolta ja kentältä käsin. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Tehtävä edellyttää:
– teknistä taustaa ja tehtävään soveltuvaa koulutusta
– aiempi työnjohtokokemus luetaan eduksi
– innokasta ja sitoutunutta asennetta
– asiakaslähtöistä ajattelutapaa
– asiakaspalvelu- ja organisointitaitoja
– vuorovaikutus- ja henkilöstöjohtamistaitoja
– sujuvia IT- ja raportointitaitoja
– sähköosaaminen luetaan eduksi

Tarjoamme:
– kokeneen työporukan osaamisen yhdistettynä ahkeraan työmoraaliin
– mahdollisuuden oppia ja kehittyä työssä
– itsenäisen ja vastuullisen roolin monipuolisten työtehtävien parista
– mahdollisuuden osallistua organisaation toimintojen kehittämiseen
– kilpailukykyisen palkkauksen osaamistasosi mukaan

Hakuprosessi:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta www.workpower.fi tai sähköpostitse camilla.lehto@workpower.fi. Haastatteluita tehdään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tuothan hakemuksessa esiin omaa persoonaasi sekä osaamistasi.

Lisätietoja:
Heräsikö sinulla kysyttävää? Tiedustelut Camilla Lehto, HR- koordinaattori p. 040 516 9393 tai camilla.lehto@workpower.fi

Avainsanat: kunnossapito, työnjohtaja, teollisuus, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.