Kuljettaja maanrakennustyömaille

Osa-aikainen

Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Uurainen, Äänekoski

Haku päättyy 17.6.2024

Kuljettaja maanrakennustyömaille

Etsimme Jyväskylän ja Keski-Suomen alueelle kuljettajia maanrakennustyömaille kaudelle 2024. Työtehtävät ja -kohteet vaihtelevat asiakkaidemme työmaiden mukaan. Haemme osaajia mm. maanrakennus- ja asfalttityömaille. Kohteet ja työnkuva muotoutuu oman työkokemuksesi ja kiinnostuksen mukaan sekä asiakkaidemme työmaiden mukaan. Voit siis olla esimerkiksi ajamassa puoliperävaunua, pyöräkoneita, kaivinkoneita tai erilaisia asfalttityömaiden koneita. Osaan tehtäviin voi lukeutua myös muita alan tehtäviä, kuten kaivojen ja viemäriputkien asennuksia, maankaivuu, lapio- tai kivitöitä. 

Odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista työskentelytapaa. Tehtävän mukaan eduksi on kulkuneuvojen ja tehtävänkuvan vaatimat ajokorttiluokat (C tai CE) sekä voimassa olevat digipiirturi ja kuljettajan ammattipätevyys. Kaivinkonetöissä eduksi on 3D laitteiden käyttötaito. Työmaille tarvitset myös voimassa olevat työturvallisuus ja tieturva 1-kortin. Työmaita on Jyväskylän alueella sekä lähikunnissa, joten oma auto helpottaa töihin kulkemistasi. 

Mitä tarjoamme sinulle? käyttöösi työmailla tarvittavat laadukkaat työvaatteet sekä suojavarusteet. Meillä tukenasi on huolehtiva tiimi, jonka tavoitat helposti kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Palkkaus on infra- tai asfalttialan työehtosopimusta noudattaen tehtävän mukaan sekä aiempi henkilökohtainen kokemuksesi huomioiden. 

Mikäli maanrakennusala kutsuu sinua ja työkuviot ovat vielä avoinna, niin jätä hakemuksesi meille pian järjestelmämme kautta ja kerro samalla lyhyesti työkokemuksestasi. Haastatteluita järjestetään jo hakuajalla. Työt alkavat sopimuksen ja asiakasyrityksiemme tilausten mukaan. Työt voivat alkaa jo nopeallakin aikataululla.

Lisätietoja antaa arkisin klo 9-16:

Anniina Jussila, HR-konsultti

anniina.jussila@workpower.fi / p. 040 531 4419

avainsanat: infra-ala, asfaltti-ala, kuljettaja, maanrakennusala, Jyväskylä, Keski-Suomi, raksa, maanraksa

Ilmoitusnumero: 104561860

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus