Kotisiivooja joulusiivouksiin

Kokoaikainen

Muurame, Jyväskylä

Haku päättyy 15.12.2023

Oletko energinen ja itsenäisestä työstä nauttiva henkilö, joka nauttii työssään konkreettisen lopputuloksen näkemisestä? Jos vastasit myöntävästi, tämä voi olla juuri sinun mahdollisuutesi päästä tuomaan ihmisille hyvää joulumieltä!

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta ja omatoimista siivoojaa joulusiivouksiin Jyväskylän alueelle. Siivottavat kohteet ovat isoja asuntoja. Kohteet voivat sijaita eri puolilla Jyvässeutua ja niihin liikutaan autolla, joten löytyyhän sinulta ajokortti! Kohteiden väliset siirtymät on mahdollista hoitaa myös yrityksen autolla. Työaika on klo 8-16 välillä arkisin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Pidät siivoamisesta ja viihdyt vaihtelevissa tehtävissä. Toivomme erityisesti tarkkaa, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä persoonaa. Työn sisältämän asiakaspalvelun vuoksi tehtävä edellyttää kohtalaista suomen kielen taitoa. Sinulla on aiempaa työkokemusta siivousalalta tai laitoshuoltajan tutkinto/muuta soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme:

Töitä on tarjolla 11.-30.12. ajalle ja työt voivat sopimuksen mukaan alkaa myös aikaisemmin. Hyvälle ja reippaalle tekijälle töitä voi olla tarjolla myös vuodenvaihteen jälkeen tilausten määrästä riippuen. Työtehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. 

Hakuprosessi:

Mikäli olet paikasta kiinnostunut, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta mahdollisimman pian, työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja:

Maiju Majamaa, HR-koordinaattori
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Ilmoitusnumero: 88498414

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus