Kosteuden- ja pölynhallinnan asiantuntija

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 14.12.2021

Oletko sisäympäristöasioiden ammattilainen tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä? Haluatko kehittyä alasi huippuosaajaksi rakennusterveyden näköalapaikalla? Kiinnostaako monipuolinen asiantuntijatyö?

Etsimme asiakkaallemme Sirate Group Oy:lle Turun Terveellisen rakentamisen -yksikköön kosteuden- ja pölynhallinnan asiantuntijaa.

Sirate Group Oy on sisäympäristöpalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti laadukkaita ja korkeatasoisia rakennusterveyspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Sirate on kasvava suomalainen rakennus- ja kiinteistökonsultoinnin sekä sisäilmaongelmien ratkaisun ja ennaltaehkäisyn kumppani. Yrityksen toimialueena on koko Suomi ja toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Turussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

”Yksilön ja yhteisön kehittyminen on meille Sirate Group Oy:ssä tärkeää, joten pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön. Huomioimme aina asiantuntijuuttasi tukevat koulutustarpeet”.

Työtehtävä:

Työtehtäviisi kuuluvat uudis- ja peruskorjaushankkeiden puhtaudenhallinnan suunnittelu, valvonta ja laadunvarmistus sekä rakennushankkeiden kosteudenhallinta eri työvaiheissa. Osallistut asiantuntijana myös sisäilmakorjaushankkeiden laadunvalvontaan ja korjausten onnistumisen arviointiin.

Kokeneessa asiantuntijajoukossamme sinulle luodaan räätälöity kehittymispolku sekä mahdollisuus laajentaa ammatillista osaamista ja kehittyä alan eturivin ammattilaiseksi.

Arvostamme:

 • Vähintään rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta
 • Muutaman vuoden kokemusta työmaatyöskentelystä, vuosien kokemusta tärkeämpää meille on halusi kehittyä ammatillisesti ja kehittää toimintaa asiantuntijaorganisaatiossa
 • Puhtauden- ja kosteudenhallinnan suunnittelun, valvonnan ja laadunvarmistuksen osaamista
 • Oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Rakennusterveysasiantuntija tai kosteudenhallintakoordinaattorin pätevyyttä

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

 • Joustavan mahdollisuuden urakehityksellesi
 • Kannustavan työilmapiirin ja vahvan asiantuntijaverkoston tuen
 • Monipuoliset työtehtävät
 • Kilpailukykyiset palkka- ja työsuhde-edut
 • Tehtäväkohtaisen koulutuksen, perehdytyksen sekä kehittymisen Mentor -ohjelmassa
 • Mahdollisuuden kouluttautua rakennusterveyden huippuammattilaiseksi

Hakuprosessi:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki hakemukset ja tiedustelut tulevat WorkPower Oy:n kautta. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si järjestelmämme kautta viimeistään 14.12.2021. Aloitamme etähaastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Heräsikö sinulla kysyttävää?  HR konsultti Heta Rohkimainen vastaa mielellään kysymyksiisi:

+358 40 630 8101/ heta.rohkimainen@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.