Kosteuden ja pölynhallinnan asiantuntija

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Ylöjärvi

Haku päättyy 2.4.2023

Haemme asiakkaallemme Sirate Group Oy:lle kasvuhakuiseen asiantuntijaorganisaatioon Tampereelle Terveellisen rakentamisen -yksikköön kosteuden ja pölynhallinnan asiantuntijaa. Työtehtäviisi kuuluvat uudis- ja peruskorjaushankkeiden puhtaudenhallinnan suunnittelu, valvonta ja laadunvarmistus sekä rakennushankkeiden kosteudenhallinta eri työvaiheissa. Osallistut asiantuntijana myös vaativien sisäilmakorjaushankkeiden laadunvalvontaan ja korjausten onnistumisen arviointiin.

Sirate Group Oy on sisäympäristöpalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti laadukkaita ja korkeatasoisia rakennusterveyspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Sirate Group Oy on kasvava suomalainen rakennus- ja kiinteistökonsultoinnin sekä sisäilmaongelmien ratkaisun ja ennaltaehkäisyn kumppani. Yrityksen toimialueena on koko Suomi.

Arvostamme:

• Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta
• Kokemusta työmaatyöskentelystä
• Puhtauden- ja kosteudenhallinnan suunnittelun, valvonnan ja laadunvarmistuksen osaamista
• Rakenteiden kosteudenmittaajan (Eurofins, PKM) pätevyyttä, kokemusta kosteuskartoituksista
• Oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
• Halua kehittyä ammatillisesti ja kehittää toimintaa asiantuntijaorganisaatiossa

”Yksilön ja yhteisön kehittyminen on meille Sirate Group Oy:ssä tärkeää, joten pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön. Huomioimme aina asiantuntijuuttasi tukevat koulutustarpeet”.

Tarjoamme:

• Joustavan mahdollisuuden urakehityksellesi
• Kannustavan työilmapiirin ja vahvan asiantuntijaverkoston tuen
• Monipuoliset työtehtävät
• Kilpailukykyiset palkka- ja työsuhde-edut
• Tehtäväkohtaisen koulutuksen
• Mahdollisuuden kouluttautua rakennusterveyden ammattilaiseksi

Kiinnostuitko?

• Kyseessä on rekrytointi suoraan Sirate Groupin työntekijäksi, hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.workpower.fi tai jonna.kanerva@workpower.fi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
• Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta. Lisätietoja sinulle antaa WorkPowerin yhteyshenkilö: HR-konsultti Camilla Lehto 040 516 9393.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Avainsanat: rekrytointi, vakituinen, kokopäivätyö, Tampere, Pirkanmaa 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!