Konetekniikan suunnittelija VTA-Tekniikka Oy

Kokoaikainen

Valkeakoski, Ylöjärvi, Akaa, Tampere, Nokia, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Sastamala

Haku päättyy 5.2.2023

Meillä asiakkaamme VTA-Tekniikka Oy etsii kokopäivätyöhön suunnittelijaa konerakennuksen tehtäviin, erikoisalueena mekaniikkasuunnittelu. VTA-tekniikan toimialaa ovat liikkuvan kaluston kuormankäsittelylaitteiston suunnittelu ja rakennus. Yritys on tunnettu ja luotettu pitkän linjan toimija, joka panostaa kehitykseen vastatakseen asiakkaiden nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin. Yrityksellä suht´tuoreet toimitilat Pirkkalassa läntisen kehätien varrella. 

Työpäiväsi
Työskentelet monipuolisissa liikkuvan kaluston suunnittelutehtävien parissa. Erikoisalueena sinulla voisi olla tehtävissäsi mekaniikkasuunnittelussa, työkavereidesi erikoistuessa sähkö- ja hydrauliikkasuunnitteluun. Pääset osallistumaan tuotekehitykseen ja myös ajoittainen tuotannon tuki kehitysprojekteissa sisältyy tehtäviisi. Sinun on mahdollista visualisoida suunnittelu- ja tuotekehitystehtäviä oman talon ammattilaisten kanssa koneiden ja laitteiden parissa, jolloin näet omin silmin ratkaistavat asiat, valmistavassa teollisuudessa ratkaistavat haasteet kun tulevat eteesi läheltä.

Työ on tiivistä tiimityöskentelyä muiden suunnittelijoiden Akin, Peten ja Nikon kanssa. VTA:lla suunnittelu tarkoittaa osallistumista monipuoliseen, jatkuvasti kehittyvään projektitoimintaan osittain kansainvälisessä ympäristössä. VTA Tekniikka on kasvava yhtiö, joka pyrkii toimimaan vahvasti tulevaisuuteen katsoen, siksi toimintamallien kehitys on isossa roolissa normaalin perussuunnittelun lisäksi. Voit tehdä työtäsi osin kotitoimistolta käsin, mutta sparrailun ja sujuvan yhteistyön takia useampi viikoittainen työpäivä toimistolla yhdessä muiden kanssa on tarpeellista.

Toivomme sinulta
– Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja toimimisesta teollisessa ympäristössä
– Kykyä toimia LEAN-mallien mukaan
– 3D-suunnitteluohjelmasta tulisi olla kokemusta. Työkaluna käytössä 3D Vertex G4, eduksi katsotaan jos ko. ohjelma tuttu.
– Mielellään PDM ja ERP käyttökokemusta, ja ymmärrys miten tieto kyseisissä ympäristöissä liikkuu.
– itsenäistä työskentelyotetta ja ongelmanratkaisukykyä sekä
– hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme pitkäaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä hyvällä työporukalla. Työ on monipuolista ja pääset kehittämään nopeasti omaa osaamistasi erilaisten asiakastilanteiden myötä. Työhösi sinulla on oman tiimisi ja organisaation tuki taustalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä vakituisena työntekijänä. Lisää yrityksestä kotisivuilla VTA-Tekniikka Oy

Miten edetä tästä?
Kuulostaako työ juuri sinun paikaltasi? Lähetä hakemus www.workpower.fi tai ota suoraan yhteyttä HR-konsultti Jonna Kanervaan, jonna.kanerva@workpower.fi tai p. 045 139 7492. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Avainsanat: suunnittelija, suunnittelu, mekaniikka, pitkäaikainen, kokopäivätyö, tekniikka, raskas kalusto, Pirkkala

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!