Konepuuseppä

Osa-aikainen

Muurame

Haku päättyy 21.4.2024

Haemme asiakkaallemme Muurameen teollisuuden konepuuseppää.

Työnkuva:

Työssäsi toimit julkitilojen kalusteiden valmistuksessa nykyaikaisella konekannalla. Työ on itsenäistä ja monipuolista. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Toivomme sinulta:

Puualan koulutusta tai työssä hankittua kokemusta. Työssä työskennellään tuotannon alkupäässä CNC-koneella, sahalla ja listakoneella. Työnjälkesi on laadukasta, viihdyt haastavien projektien parissa, etkä kaihda fyysistä työtä. Osaat lukea kuvia hyvin ja teet mittatarkkaa jälkeä. Työskentelyasenteesi on joustava ja sinulla on korkea työmoraali.  Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle:

Taitavan ja ammattitaitoisen työporukan. Kiinnostavan ja vaihtelevan työn erilaisten projektien parissa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi. WorkPowerin vuokratyöntekijänä saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä.

Lisätietoja

Santeri Lahdelma

HR-konsultti

Santeri.lahdelma@workpower.fi

0406886545

Ilmoitusnumero: 98919043

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus