Koneoperaattori/ tuotantotyöntekijä

Kokoaikainen

Pihtipudas

Haku päättyy 25.10.2021

Haemme asiakkaallemme koneoperaattoria/tuotantotyöntekijää metallialalle

Työnkuvaus

Työtä on tarjolla pidemmäksi aikaa, ja WorkPower toimii tehtävän rekrytointikanavana asiakkaalle. Työssä toimit jousikoneen käyttäjänä ja ohjelmoijana. Tuotteita tehdään standardimitoissa, mutta myös asiakkaiden tilausten mukaan, pieniä ja suuria sarjoja. Teet itsenäistä työtä arkipäivinä, kahdessa vuorossa.

Työn edellytykset

Tartut mielelläsi monenlaisiin tehtäviin ja osaat tehdä itsenäisesti ratkaisuja. Sinulla on koulutus metallialalta/ koneistuksesta tai työn kautta saatua CNC-osaamista. Osaat ohjelmoida työkoneita ja omaat hyvät tietotekniset taidot. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin reippaus ja innostus työtä kohtaan. Viihdyt työelämässä ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa. 

Mitä työ tarjoaa

Yritys on kansainvälinen ja taloudellisesti vakavarainen perheyhtiö. Työpaikan työympäristö on mukava ja siellä saat mahdollisuuden myös oppia uutta osaavien metallityöntekijöiden avustuksella. Valittu henkilö saa hyvän perehdytyksen tehtävään ja töitä on tarjolla pidemmäksi aikaa.  

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen WorkPowerille mahdollisimman pian. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä/sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:

Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Avainsanat: koneoperaattori, tuotantotyöntekijä, metalliala, vuorotyö, teknologiateollisuus

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.