Koneistajia Hydrolinelle

Kokoaikainen

Kuopio

Haku päättyy 26.6.2022

Etsimme Hydrolinelle Kuopioon koneistajia

Työnkuva:

Hydrolinella koneistajana olet osa isompaa tiimiä, ja tehtävänäsi on varmistaa automaatiolinjan sujuva toiminta sekä prosessin toimivuus yhdessä ammattitaitoisen tiimisi kanssa. Uusien tuotteiden ylösajo automaatiolinjalle kuuluu työtehtäviisi ja tähän edellytyksenä on työstökoneiden ohjelmoinnin osaaminen.

Tehtävässä pääset työskentelemään myös robotiikan ja automatiikan parissa. Osaaminen FANUC-robottien parista sekä Mazatrol-ohjelmoinnista ovat eduksesi, mutta muidenkin robottien ohjelmointitausta sopii, sillä Hydrolinella panostamme kattavaan perehdytykseen työn alussa.

Toivomme sinulta:

Haemme tehtävään tiimityötaitoista ihmistä, jolle on jo kertynyt kokemusta ja osaamista CNC-koneistuksesta. Työssä menestymisen etuja ovat koneistajan koulutus tai alalta hankittu osaaminen, piirustusten lukutaito sekä CAM/CAD-ohjelmistojen tuntemus. Valmius vuorotyöhön on tässä työssä välttämätöntä.

Arvostamme joustavia ja oma-aloitteisia persoonia, jotka haluavat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa.

Tarjoamme sinulle:

Vakituisen ja kokoaikaisen työn osaavassa työyhteisössä. Työtehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja palkkaus pohjautuu teknologiteollisuuden työehtosopimukseen sekä henkilön osaamiseen. Hydrolinellä on siisti tilava halli, joka on hyvien kulkuyhteyksien päässä niin Kuopiosta kuin Siilinjärveltä.  

Henkilöstöllä on käytössä ilmainen paikoitus pistokepaikalla sekä mahdollisuus omissa tiloissa tapahtuvaan työpaikkaruokailuun. Työnantaja kattaa myös osan lounaan hinnasta. Hydroline tarjoaa lisäksi henkilöstölleen myös muita työsuhde-etuja.

Hakuprosessi:

Jos kiinnostuit tehtävästä hae tehtävään ja kerro osaamisestasi sekä palkkatoiveesi. WorkPower on mukana haastatteluvaiheessa, mutta työsopimus tehdään suoraan työnantajan kanssa. Ota siis rohkeasti yhteyttä, lähetä meille CV tai soita niin viedään asiaa eteenpäin. 

Lisätietoja:

HR-konsultti Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.