Koneistaja Keuruulle

Kokoaikainen

Keuruu

Haku päättyy 17.7.2022

Haemme Keuruulla sijaitsevaan asiakasyritykseemme osaavaa koneistajaa 

Työn kuvaus ja edellytykset

Työ sisältää metalliteollisuuden koneistustyötä CNC-sorvilla ja manuaalisorvilla. Etsimme tarkkaa, alasta innostunutta ja itsenäiseen työhön kykenevää henkilöä. Edellytämme alan koulutusta sekä kokemusta CNC-sorvilla ja manuaalisorvilla työskentelystä. Ohjelmointitaidon katsomme eduksesi tehtävään. 

Mitä työ tarjoaa

Työssä vastaat valmistuksen toteutuksesta ja tuotteen laatukriteerien täyttymisestä. Tärkeää on halu oppia uusia asioita, sekä olla mukana kehittämässä työskentelyä eteenpäin. Saat viihtyisät työtilat ja mukavan työilmapiirin. Kappaleet ja sarjakoot ovat kooltaan vaihtelevia. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus päästä asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tarve työntekijälle on pitkäaikainen.

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, täytäthän hakemuksen palkkatoivomuksineen WorkPowerille mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja yrityksestä annamme haastattelussa. 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Santeri Lahdelma

santeri.lahdelma@workpower.fi

040 688 6545

Avainsanat: Metalliteollisuus, koneistaja, CNC-sorvi, manuaalisorvi, 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.