Koneistaja

Kokoaikainen

Mikkeli, Mäntyharju, Hirvensalmi, Pertunmaa, Ristiina

Haku päättyy 10.12.2023

Haemme pätevää ja motivoitunutta koneistajaa Mikkelin alueella sijaitsevaan asiakasyritykseemme!

Työnkuva lyhyesti:

Koneistajana työtehtäviisi voi kuulua sorvausta, jyrsintää, porausta ja muiden koneistusmenetelmien käyttöä. Valmistat isoja koneita osana tuotantoa. 

Toivomme sinulta:

Etsimme ammattitaitoista henkilöä, jolla on jo kertynyttä kokemusta koneistuksesta ja kykyä työskennellä monipuolisten työtehtävien parissa. Toivomme, että sinulta onnistuu itsenäinen työ ja olet valmis tarttumaan myös muihin sinulle osoitettuihin työtehtäviin.  Tehtävässä pääset kuitenkin pitkälle reippaalla ja oppimishaluisella asenteella. Odotamme työntekijältä tarkkaa ja laadukasta työnjälkeä sekä luotettavuutta ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä
  • 2-vuorotyön
  • Palkan Teknologiateollisuuden työehtosopimukseen ja osaamiseesi pohjautuen
  • Aidosti välittävän WorkPowerin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle, olemme aina valmiita tukemaan sinua mieltä askarruttavissa asioissa!

WorkPower on aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit, niin laita ihmeessä hakemusta tulemaan! Voit jättää työhakemuksen oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi sekä osaamisestasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

Maiju Majamaa, HR-koordinaattori
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Ilmoitusnumero: 88327811

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus