Koneistaja Arctic Biomaterials Oy

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 10.7.2022

Kasvaneen kysynnän vuoksi etsimme asiakkaallemme Arctic Biomaterials Oy:lle innokasta ja motivoitunutta koneistajaa Tampereelle!

Arctic Biomaterials Oy kehittää ja valmistaa materiaaleja lääketieteellisiin ja teknisiin sovelluksiin. Olemme kehittäneet teknologian, jonka avulla valmistamme biohajoavalla lasikuidulla vahvistettuja komposiittimateriaaleja. Nämä materiaalit mahdollistavat asiakkaillemme ympäristöystävällisempien tuotteiden valmistamisen. Medical –liiketoimintayksikössämme tarjoamme asiakkaillemme aikaisempaa vahvemman biohajoavan komposiittiratkaisun biohajoavien implanttien valmistukseen sekä näiden tuotteiden suunnittelua ja valmistusta alihankintana. Technical -liiketoimintayksikössämme kehitämme ja valmistamme biopohjaisia ja biohajoavia komposiittiratkaisuja vaativiin teknisiin sovelluksiin. Tule mukaamme rakentamaan vihreämpää tulevaisuutta tuleville sukupolville.

Mitä etsimme?
Tulet työskentelemään koneistajana puhdastilassa biomateriaalituotteiden parissa. Teet tiivistä yhteistyötä mm. tuotekehitys- ja laatuosaston kanssa. Tehtäväkenttäsi on halutessasi hyvin monipuolinen. Työ vaatii prosessien, työohjeiden ja laatustandardien tarkkaa noudattamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen sekä vähintään välttävää englannin kielen taitoa ja kykyä työskennellä yksin sekä ryhmässä. Eduksi katsomme ohjelmointikokemuksen. Saat työhösi kattavan perehdytyksen työsuhteen alussa eikä sinun tarvitse olla alan valmis ammattilainen, sillä työhön koulutetaan.

Toivomme sinulta
– alan koulutusta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan
– pitkäjänteisyyttä, ahkeruutta ja huolellista työotetta
– valmiutta työskennellä kahdessa vuorossa
Eduksesi luetaan aikaisempi koneistus-/ohjelmointiosaaminen tai lääke-, muovi-, kemia- tai prosessiteollisuuskokemus/-tuntemus.

Mahdollistamme sinulle puolestamme
– pitkän ja vakaan työsuhteen tulevaisuuden biomateriaaliteknologian parissa
– monipuolisen työmahdollisuuden, uramahdollisuuksia on paljon
– kasvavan alan ja yrityksen mahdollisuudet
– mahtavan tiimin tuen
– sisäisen koulutussysteemin/-mahdollisuuden
– modernit työtilat

Miten edetä tästä?
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti www.workpower.fi tai camilla.lehto@workpower.fi. Alkuhaastattelut toteutetaan jo hakuaikana ja ne pidetään WorkPowerin toimesta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Heräsikö kysyttävää?
Kysymyksiin vastaa mielellään HR-koordinaattori Camilla Lehto, camilla.lehto@workpower.fi, p. 040 516 9393.

Avainsanat: tuotantotyö, pakkaus, kokopäivätyö, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.