Konehuoltaja

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 28.6.2022

Onko rakennuspuolen koneiden kunnostaminen tuttua tekemistä? Etsimme asiakasyrityksellemme työmaakalustonvuokraus-yritykseen Jyväskylään.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten koneiden huolto- ja korjaustyöt sekä myös palautuvan kaluston tarkastusta ja puhdistamista. Mukana voi olla myös sähköpuolen töitä. Toivomme hakijalta hyvää paineensietokykyä, että kiireessäkin pystyt opastamaan asiakkaita koneiden ja laitteiden käytössä. Työtä tehdään tiimissä, joten pääset myös avustamaan työkavereita asiakaspalvelussa sekä vuokramyynnissä.

Mitä toivomme sinulta:

  • Ahkeraa, oma-aloitteista ja työtä pelkäämätöntä asennetta
  • Rakennusalalla käytettävien koneiden ja laitteiden tuntemusta
  • Et vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineja
  • Ajokorttia (Be-ajokortti katsotaan eduksi)

Asiakas tarjoaa työpaikan toimialan nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, energisen ja mutkattoman työympäristön sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä asiakaslähtöistä, parempaa konevuokrauspalvelua nuorekkaassa ammattilaistiimissä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtä tehdään ensin vuokrasopimuksena, josta on mahdollista siirtyä suoraan heille.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten laita rohkeasti hakemusta tai ota yhteyttä! 

Lisätietoja:

Jere Ollinen, HR-koordinaattori
p. 040 531 4419 / jere.ollinen@workpower.fi

tai 

Sarianne Moisio, HR Trainee
p. 045 125 2737 / sarianne.moisio@workpower.fi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.