Koneenasentaja

Kokoaikainen

Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Espoo

Haku päättyy 2.4.2023

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa, jossa saat kehittyä ja oppia uutta? Kiinnostavatko monipuoliset työtehtävät rakennustyömailla?

Etsimme nyt asiakkaallemme motivoituneita ja ahkeria koneenasentajia liikkuvaan asennustyöhön pääkaupunkiseudulle. Aiempaa kokemusta koneasennuksista et tarvitse, sillä sinut perehdytetään tehtävään.

Työpäiväsi

Työssäsi liikut kokeneemman asentajan parina pääosin pääkaupunkiseudulla työmailla tehden erilaisia rakennuskoneiden ja -laitteiden asennuksia. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, ja pääset oppimaan lisää erilaisista rakennusalan asennustehtävistä. Työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaisin päivätyönä, mutta toivomme sinulta myös joustavuutta työaikojesi suhteen. Työ on kokopäiväinen, ja sinulla on halutessasi mahdollisuus myös ylitöihin.

Arvostamme

  • Motivaatiota oppia uutta sekä halua kasvaa koneenasennuksen ammattilaiseksi
  • Säänkestävyyttä ja reipasta työasennetta
  • B-ajokorttia ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle

Asiakkaamme tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisissa asennustehtävissä, joissa yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Työsuhteesi alussa sinut perehdytetään kattavasti kaikkiin työtehtäviisi kokeneemman asentajan toimesta. Työssäsi pääset osaksi ammattimaista tiimiä, jossa on rento tekemisen meininki. Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaallemme ja sinulle on tarjolla pitkäaikaisen työpaikan lisäksi reilu palkkaus, sekä mahdollisuus halutessasi myös ylitöihin.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: koneenasentaja, koneasentaja, huoltoasentaja, mekaniikka-asentaja, asentaja, asennustyö, rakennustyöntekijä

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!