Koneenasentaja Firmus Partners Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Porvoo, Pääkaupunkiseutu, Sipoo, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 14.8.2022

Kiinnostavatko monipuoliset koneenasentajan tehtävät? Etsitkö liikkuvaa ja mielenkiintoista asennustyötä pääkaupunkiseudulta? 

Etsimme nyt asiakkaallemme Firmus Partners Oy:lle motivoitunutta koneenasentajaa liikkuvaan asennustyöhön pääkaupunkiseudulle. 

Firmus Partners Oy tarjoaa kokonaisvaltaisesti työmaa-aikaisia asennuspalveluita yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tehokas asennuspalvelu kattaa esimerkiksi rakennuskoneet, laiteasennukset sekä kuljetus- ja nostolaitteet. Lisää infoa Firmus Partnersista löydät täältä.

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat pääosin pääkaupunkiseudulla rakennustyömailla suorittamassa erilaisten rakennuskoneiden ja -laitteiden asennuksia. Asennustyöt sisältävät pääosin mekaanisia asennustöitä, mutta myös sähköpuolen asennuksia osaamisesi mukaan. Työtä tehdään arkisin maanantaista perjantaisin päivätyönä, mutta toivomme sinulta myös joustavuutta työaikojesi suhteen. Työ on kokopäiväinen, ja sinulla on halutessasi mahdollisuus myös ylitöihin. Työsuhteessasi noudatetaan Rakennusalan TES:iä.

Arvostamme

  • Kokemusta rakennusalan tai teollisuuden työtehtävistä
  • Halua kasvaa koneenasennuksen ammattilaiseksi
  • Kokemusta perustyökalujen käytöstä
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan Firmus Partnersille, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä edelleen alallasi monipuolisten koneenasentajan työtehtävien parissa. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja halutessasi saat mahdollisuuden kehittyä myös vaativampiin tehtäviin. Mukavan työporukan lisäksi saat kannustavat esimiehet, jotka ovat tukenasi jokapäiväisessä työssäsi. Vakituisen ja pitkäaikaisen työsuhteen lisäksi tarjolla on reilu palkkaus sekä halutessasi mahdollisuus ylitöiden tekemiseen.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: koneenasentaja, koneasentaja, mekaniikka-asentaja, sähköasentaja, asentaja, asennustyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.