Koneenasentaja Firmus Partners Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Porvoo, Pääkaupunkiseutu, Sipoo, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 6.12.2021

Oletko reipas ja oppimishaluinen asentaja? Etsitkö liikkuvaa ja monipuolista asennustyötä pääkaupunkiseudulta? 

Etsimme nyt asiakkaallemme Firmus Partners Oy:lle motivoituneita ja ahkeria koneenasentajia liikkuvaan asennustyöhön pääkaupunkiseudulle. 

Firmus Partners Oy tarjoaa kokonaisvaltaisesti työmaa-aikaisia asennuspalveluita yli kymmenen vuoden kokemuksella. Tehokas asennuspalvelu kattaa esimerkiksi rakennuskoneet, laiteasennukset sekä kuljetus- ja nostolaitteet. Lisää infoa Firmuksesta löydät täältä.

Työpäiväsi

Työssäsi liikut kokeneemman asentajan parina pääosin pääkaupunkiseudulla erikokoisilla työmailla suorittamassa rakennuskoneiden ja -laitteiden asennuksia. Asennuskeikat ovat kestoltaan pääosin yhden työpäivän mittaisia ja sisältävät sekä mekaniikka- että sähköasennuksia osaamisesi mukaan. Työpäiväsi alkaa työmaalta, jonne kuljet parin kanssa asennusautolla ja päättyy, kun päivän työt on saatettu valmiiksi. Työ vaatii sinulta reipasta ja motivoitunutta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Työtä tehdään arkisin ma-pe. Työsuhteessasi noudatetaan rakennusalan TES:iä.

Arvostamme

  • Kokemusta rakennusalan tai teollisuuden työtehtävistä
  • Vahvaa työmoraalia ja halua kasvaa koneenasennuksen ammattilaiseksi
  • Kokemusta perustyökalujen käytöstä
  • Voimassa olevaa työturvakorttia ja B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä pääset osaksi ammattimaista tiimiä, jossa on rento tekemisen meininki. Työsuhteesi alussa sinut perehdytetään kattavasti kaikkiin työtehtäviisi kokeneemman asentajan toimesta. Tässä työssä pääset takuulla oppimaan uutta eikä yksikään työpäivä ole samanlainen. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haastattelut toteutetaan turvallisesti ja helposti etähaastatteluina joko puhelimitse tai videohaastatteluina. Olemme yhteydessä kaikkiin järjestelmämme kautta hakeneisiin viimeistään hakuajan päätyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: koneenasentaja, mekaniikka-asentaja, sähköasentaja, asentaja, asennustyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.