Koneasentaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 30.1.2022

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa, jossa saat kehittyä ja oppia uutta? Kiinnostavatko monipuoliset tehtävät koneasennusten parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme reipasta koneasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työpäiväsi

Työpäiväsi koostuvat Helsingin satama-alueen kone- ja metallialan työtehtävistä, kuten erilaisien koneiden mekaanisista asennuksista ja korjauksista, teräsrakenteiden kokoonpanosta sekä hitsauksesta. Työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7.00–15.15. Valittavalta henkilöltä edellytetään kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työhön voi kuulua satunnaisesti myös ilta- ja viikonlopputyötä. B-ajokortti on työtehtävään välttämätön.

Toivomme sinulta

  • Kone- tai metallialan koulutusta, ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Motivoitunutta työasennetta sekä halua oppia uutta
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan asiakkaallemme, missä pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa, sekä edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tueksesi yhteen hiileen puhaltavan, huipun työporukan. Asiakkaamme tarjoaa sinulle myös kattavat työsuhde-edut, kuten työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Ennen työsuhteen alkua sinulle suoritetaan suppea turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: koneasentaja, koneenasentaja, kunnossapitoasentaja, asentaja, metallityöntekijä, hitsaaja, huoltoasentaja, kunnossapito

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.